DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

SAADET PARTİSİ MAYIS AYI İL DİVANINI GERÇEKLEŞTİRDİ

SAADET PARTİSİ Bilecik Teşkilatı Mayıs Ayı İl Divan Toplantısını, haftasonu Osmaneli ilçesinde gerçekleştirdi. İl yönetim kurulu, ilçe yönetim kurulları, gençlik kolları, kadın kolları, ilçe başkanları, il müfettişi, bölge başkanı ve il başkanının yanısıra toplantıya her zaman olduğu gibi Milli Görüş’çüler yoğun ilgi gösterdi. İl divan toplantısının, rapor müzakereleri ve aylık durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra SAADET PARTİSİ Bilecik İl Başkanı bir konuşma gerçekleştirdi.
İl Başkanı Fuat GÖÇEN konuşmasına, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN’ın, Milli Görüş’çülere hitaben söylediği “Ey yürekleri dağlar kadar büyük ve azimleri kayalar kadar sağlam Milli Görüş’çüler SAADET PARTİ’liler, ne olursa olsun gelecekten asla ümit kesilmeyecektir.Tarihe bakın, inancınıza sarılın, Milli Görüş’e sarılın.Zulüm ebedi olamaz, kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır.” sözleriyle başladı.
Ardından ülkenin gidişatından duydukları endişeyi dile getiren GÖÇEN, “Maalesef Ülkemiz hiç iyi günlerden geçmiyor. Bir yandan evlatlarımız birer ikişer Şehid oluyor, diğer yandan vatandaşın bankalarla başı dertte, öbür tarafta sınır güvenliğimiz kalmamış, roketler yağıyor Kilis’imize. Diğer tarafta ise ülemizin yönetimi bir anda el değiştiriliyor. İnsanımız bu durumdan bunalmış durumda bir çıkış arıyor. İnsanımızın aradığı çıkış SAADET PARTİSİ’dir, Milli Görüş’tür. Çalışmalarınıza hiç ara vermeden devam edin, sağlam ve sıkı durun, inşallah dönüş bizedir. Aziz milletimizin, ümmetimizin ve tüm insanlığın beklediği ve özlediği Saadeti yakındır inşallah.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.