DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

RAMAZAN AYI ÖNCESİ OSMANELİ’NE ZİYARETÇİ AKINI

RAMAZAN AYI ÖNCESİ OSMANELİ’NE ZİYARETÇİ AKINI

Tarihi, kültürü ve eşsiz doğasıyla büyük bir turizm potansiyeline sahip Osmaneli, Ramazan ayı öncesinde ziyaretçi akınına uğradı.

Tur gruplarının odak noktası olan Osmaneli, geçtiğimiz günlerde İstanbul Bilecikliler Derneği, Bursa’yı Sevenler Derneği ve Tamzara Tur şirketinin misafirlerini ağırladı.

Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesisinde hazırlanan kahvaltıyla gezi programına başlayan misafirlerimiz, tesisin doğal güzelliğine hayran kaldı. Farklı illerden gelen misafirlerimizi Belediye Başkanı Münür ŞAHİN ve eşi Tomris ŞAHİN ile Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel BÜYÜKGÜNEY karşıladı.

Osmaneli Belediyesi rehberleri eşliğinde şehir turu yapan misafirler Şifalı İçmeler Tesisinden sonra tarihi Rüstem Paşa Camii, Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesi ve Geleneksel Osmaneli Evlerini gezerek Osmaneli’nin yaşayan tarihine tanıklık etti.

Şehir turundan sonra ziyaretçilerimiz Belediye Başkanı Münür ŞAHİN ve eşi Tomris ŞAHİN’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, Osmaneli’nin turizm potansiyeliyle ilgili yaptığı açıklamada “Osmaneli’de turizm adına yaptığımız çalışmalar ve hazırladığımız projeler meyvelerini veriyor. Sanayileşmiş Tarih ve Kültür Kenti Osmaneli’ne ziyaretçi sayısı her geçen gün daha da artıyor. Şifalı İçmeler Tesisinin de sağlık turizmi adına Osmaneli’ne yeniden kazandırılmasıyla beraber turizm potansiyeli daha da çok arttı. Artık Osmaneli, tur şirketlerinin, gezi gruplarının ve seyahat acentelerinin odak noktası olmaya başladı. Osmaneli Belediyesi olarak turizm adına yaptığımız çalışmalar artarak devam edecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.