DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

PITIRCIK KAPALI ÇOCUK OYUN EVİ AÇILDI.

Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından çocuklarımız için 23 Nisan Çocuk Bayramı Armağanı olarak hazırlanan Pıtırcık Kapalı Çocuk Oyun Evi ve 13 yeni parkın açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Milli Egemenlik Parkı yanındaki Oyun Evi önünde gerçekleştirilen programa; Vali Süleyman Elban, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, TSO Başkanı Mefail Ateş, Bilecik İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar ile çocuklar katıldı.

Çocuklarını gönül rahatlığı ile hoşça vakit geçirebileceği, eğitim ve eğlence amaçlı Pıtırcık Çocuk Oyun Evi açılış programında Vali Süleyman Elban ve Belediye Başkanı Selim Yağcı birer konuşma yaptılar.

Vali Süleyman Elban, yaptığı konuşmada Bilecik Belediyesi eliyle güzel bir çalışmanın gerçekleştirildiğini belirterek şunları söyledi:

”Devlet olarak yaptığımız her şey insanımıza yatırım. En önemli yatırımda çocuklarımıza olan yatırımdır. Dolayısıyla Belediyemizin ciddi anlamda kaynak ayırıp çocuklarımıza yatırım yapması çok anlamlı ve çok manidar. Özellikle açılışının bu güne denk gelmesi de ayrı bir güzellik ve çocuklarımız içinde bir jest olduğunu düşünüyorum. Bu işlerde emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere tüm çalışan arkadaşlarımıza meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum.Ve Bilecik’imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

”HER YIL ÇOCUKLARIMIZA ONLARCA ÇOCUK PARKI VE GÜZEL ESERLER KAZANDIRIYORUZ”

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise konuşmasında; “Yaptığımız her şey bugün olduğu kadar geleceğimizi de teminat altına almak içindir” ifadelerini kullanarak, şunları kaydetti:

”Ne kadar kendinden emin, huzurlu nesiller yetiştirirsek geleceğimizde o kadar teminat altında olur düşüncesinden hareketle, Bilecik Belediye Başkanlığı olarak başladığımız ilk günden itibaren çocuklarımıza yönelik çok değişik kapsamlı projeler yapıyoruz. Bu sene onuncusunu düzenleyeceğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Şenliği’ni tertipledik. Bu şenlik için 23 Nisan haftası içerisinde her yıl bir önceki yıldan fazla olmak üzere, çocuklarımız için bir hediye sunalım dedik. Bu ne olabilir? Çocuklarımıza çocuk parkları olsun, oyun alanları olsun dedik. Geçen yıl çocuk parkları noktasında 12 tane çocuk parkımızın 23 Nisan haftasında açılışını gerçekleştirdik. O zaman dedik ki Park Bahçeler Müdürlüğü hazırlanıp gelecek yıl 13 tane çocuk parkını açacağız. Her yıl en fazla 1 fazla olacak dedik. Bilecik’te ilk defa belediye olarak özel bir proje uygulamasıyla Pıtırcık Çocuk Oyun Evi ile birlikte 15 projenin bugün açılışını gerçekleştiriyoruz.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN LUNAPARK MÜJDESİ

Konuşmasında çocuklar için güzel bir lunapark çalışması olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

”Ben bu çalışmaları sebebiyle, birlikte çalıştığımız tüm çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Pıtırcık oyun evi sadece oyun eğlenme noktasında değil, aynı zamanda bir eğitim atölyesi tarzında düzenlediğimiz ve bu düzenleme noktasında okul öncesi eğitim noktasında uzman olan ve öğretmenlik yapan kendi kızım Hatice Eylem Gezer’in de büyük katkıları var ona da çok teşekkür ediyorum. Senede 3 gün yapılıyordu oyun alanlarımız, etkinliklerimiz bu yıl 6 gün boyunca Cumhuriyet Meydanı’nda oyun alanları olarak devam edecek. İnşallah birde 23 Nisan’dan itibaren Bilecik’te birde lunaparkımız olacak. Şu anda kurulum çalışmaları Pelitözü Gölpark’ta başladı 23 Nisan’a kadar yetiştirme noktasında bu konuda çaba harcanıyor. Açılışımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı konuşmasında ayrıca önümüzdeki 23 Nisan Çocuk Bayramı için çalışma programına yeni 15 çocuk parkını koyduklarını ve önümüzdeki bayramda bunların açılışını yapmayı temenni ettiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Pıtırcık Kapalı Çocuk Oyun Evi’nin açılışı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi ve çocuklar, Oyun Evinde ücretsiz olarak, birçok oyunu oynama imkanı buldu.

Vali Süleyman Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılışın ardından oyun evini gezerek, çocuklarla oyun oynadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.