DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

PAZAR ALANINDA BÜTÜN HAYVANLARIN SAĞLIK KONTROLLERİ YAPILACAK

Bilecik Belediyesi tarafından Kurban Bayramı çalışmaları kapsamında, kurbanlık hayvan satış yeri çalışması tamamlandı.

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kurban satış alanlarında gerçekleştirilen çalışma ile kurbanlık hayvanlar için parsel çizgileri çalışması yapıldı.

Gerçekleştirilen çalışma ile vatandaşlarımız, TOKİ girişindeki Yükselen Türkiye Anıtı yanındaki alanda kurbanlık hayvan alım ve satım hizmetini alabilecek.

Kurban satış alanından hizmet almak isteyen vatandaşlarımız, Bilecik Belediyesi Tahsilat Servisi’nde gerekli işlem ve ödemeleri yaptıktan sonra kendisi için ayrılan alanda gerekli çalışmaları yapıp, koyunlarını satışa çıkarabilecek.

PAZAR ALANINDA BÜTÜN HAYVANLARIN SAĞLIK VE DİĞER ALANLARDAKİ KONTROLLERİ YAPILACAK

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından bütün kontrollerin yapılacağı pazar yerinde vatandaşlarımız için gerekli çalışmalar da tamamlandı. Hemşehrilerimizin kurban ibadetini en iyi şekilde yapmaları amacıyla gerekli tüm çalışmaların tamamlandığı alanda ayrıca alanda satış için getirilen hayvanların sağlık ve diğer alanlardaki kontrolleri yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.