DOLAR
32,5866
EURO
34,8556
ALTIN
2.493,07
BIST
9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

OSMANELİ’NDE SATRANÇ ŞÖLENİ

OSMANELİ’NDE SATRANÇ ŞÖLENİ

Osmaneli Belediyesi ve Doğuş Suni Deri ve Kösele sponsorluğunda Osmaneli’de düzenlenecek satranç turnuvasıyla, Osmaneli 8-9-10 Eylül tarihlerinde 26 farklı şehirden 218 sporcuya ev sahipliği yapacak.

2001-2010 arası doğumlu sporcuların mücadele edeceği turnuva için Osmaneli, veli ve antrenörlerle birlikte yaklaşık 500 misafir ağırlayacak. Türkiye Satranç Federasyonundan (TSF) 10 hakemin görev alacağı turnuva aynı zamanda Osmaneli’nde düzenlenen ilk satranç turnuvası olacak.

Turnuva dolayısıyla üç gün boyunca Osmaneli’ne gelecek sporcu ve aileleri, Osmaneli Belediyesi’ne ait Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesisinde ve ilçedeki diğer apart ve öğrenci pansiyonlarında konaklayacak.

Turnuva Direktörü ve aynı zamanda geçtiğimiz Haziran ayında 1308 Osmaneli Belediye Spor Satranç Kulübüne oyuncu ve antrenör olarak transfer olan turnuva direktörü Fıde Trainer Cumhur BABAOĞLU, Osmaneli’nde böyle bir turnuva düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduğunu, amaçlarının turnuvanın gelenekselleşmesinin sağlanması olduğunu söyledi. Turnuvaya sponsor olarak destek veren Doğuş Suni Deri ve Kösele Yönetim Kurulu Başkanı Şermin KAHRAMAN’a ve sporun her branşında desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN’e teşekkür etti.

Osmaneli’nde düzenlenecek Satranç Turnuvasıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN, “sporun her branşında sporcular yetiştirmek ve üst liglere milli takımlara sporcular kazandırmak hedefimizdir. 1308 Osmaneli Belediye Spor’a yeni dahil olan satranç branşının değerli hocalarına, yöneticilerimize ve sporcularımıza başarılar dilerim. Bu turnuva Osmaneli’nin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak” dedi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.