DOLAR
32,4494
EURO
35,0400
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Osmaneli’de kavşak ışıklandırma çalışmaları devam ediyor

Osmaneli’de kavşak ışıklandırma çalışmaları devam ediyor

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in çabaları, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi’nin büyük destekleri ile yatırım planına alınarak Osmaneli Belediyesi takibinde yatırım finansmanı Karayolları Genel Müdürlüğünce yürütülen projenin her aşaması Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından bizzat takip ediliyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, projenin her aşamasının Osmaneli Belediye Başkanlığı sorumluluğunda ve organizasyonunda ilerlediğini belirterek, Osmaneli için son derece değerli kamu yatırımlarının bu dönemde gerçekleştiğini kaydetti.

Osmaneli şehir içi 4 km yol çalışmalarının bu yatırımlardan biri olduğunu ve toplam değerinin ilaveler ve Nato boru hattı değişimi ile birlikte 17.000.000 TL olduğunu anlatarak, ”Osmaneli şehir içi 4 km yol çalışmaları ile yeniden yapılması planlanan kavşak ışıklandırmaları devam ediyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar kavşak ışıklandırmalarının devreye alınması planlanıyor. Dörtyol ve Lojmanlar kavşaklarında trafik ışıkları, hastane ve TOKİ-MYO kavşaklarında kontrollü geçiş olacak. Osmaneli şehir içi 4 km yol çalışması projesi ile, bölünmüş yol, asfaltlama, tretuvar düzenlemesi, aydınlatma, çevre düzenlemesi, kavşak düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Toplamda Alt yapı çalışmaları ile birlikte 17.000.000 TL yatırım değeri olan proje bahar sonuna kadar tamamlanacak.
Sürücülerimizin, yayalarımızın devam etmekte olan yol çalışmaları nedeniyle, dikkatli, kontrollü, yavaş araç kullanmaları gerekiyor. İstenmeyen trafik kazaları, sürücülerimizin yol çalışmaları nedeniyle gereken dikkati göstermemelerinden meydana geliyor. Yayalarımızdan ve sürücülerimizden tekrar dikkatli olmalarını, yol çalışmalarına, trafik kural ve işaretlerine riayet etmelerini rica ediyor, çalışmalar nedeniyle vermiş olduğumuz rahatsızlıklardan dolayı halkımızdan özür diliyoruz. Yol çalışmaları tamamlandığında Osmaneli çok prestijli ve güvenli 4 km bölünmüş yola sahip olacak. Büyük emek harcadığımız bu büyük yatırım bittiğinde çekilen zahmetlere değecek ve yıllarca Osmaneli ye değer katacak.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.