DOLAR
32,5997
EURO
34,7830
ALTIN
2.495,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Açık
28°C

Osmaneli’de Cadde ve Sokak İsimleri Değiştirildi

Osmaneli’de Cadde ve Sokak İsimleri Değiştirildi

Osmaneli Belediyesi son aylık olağan meclis toplantısına Sanayileşmiş Tarih ve Kültür Kenti Osmaneli’nin tarihi ve kültürel mirasına uygun olarak değiştirilen cadde ve sokak isimleri damga vurdu.

Osmaneli Belediyesi Meclis Salonunda aylık Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında gündemin 20. maddesi olan cadde ve sokak isimleri tespit komisyon raporu görüşüldü ve komisyon raporundaki kararlar oy birliği ile kabul edildi.

Belediyemiz tarafından cadde ve sokak isimlerinin değiştirilmesiyle ilgili bir süredir numarataj çalışması yapılmaktaydı. Yapılan son meclis toplantısında nihai karar verildi ve cadde, sokak isimleri Belediye Meclis Kararıyla değiştirildi. Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN Başkanlığında toplanan Belediye Meclis Toplantısında numarataj çalışmasına Belediye Meclis Üyeleri Hayati KABA, Yalçın YAĞIZ, Hasan EROĞLU, Hüseyin Nusret DİNÇER, Turan AĞDAĞ, Ramazan BOZÜYÜK, Bekir TORUN, Saim TAŞGIN, Cahit ÖKER, Şaban GÜDEM ve Murat ÖZER oy birliği ile karar verdi.

Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli’nin tarihi ve kültürel mirasına uygun olarak değiştirilen cadde ve sokak isimleriyle ilgili yaptığı açıklamada; “101, 102 gibi numaralarla ifade edilen sokak, cadde isimlerini değerlerimize uygun olarak değiştirdik. Şehitlerimizin, Türk ve İslam Büyüklerinin, Bilim ve Sanat Üstatlarının isimlerini sokaklarımızda yaşatmayı hedefledik. Bu titiz çalışmada birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden tüm Belediye Meclis Üyelerimize ve Belediye Yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.