DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Osmaneli’de Avcılar ve Atıcılar Kıyasıya Yarıştı

Osmaneli’de Avcılar ve Atıcılar Kıyasıya Yarıştı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Çerkeşli Avcılar ve Atıcılar Kulübünün düzenlediği yarışmaları ziyaret ederek, sporculara başarılar diledi.

Belediye Başkanı Şahin, Osmaneli’nin avcılık ve atıcılık sporunda çok sayıda sporcuya ve köylerle birlikte 5 kulüb’e sahip olduğunu hatırlatarak, ‘’Her yıl atış alanımızda en az 5 organizasyon düzenleniyor. Organizasyonlara değişik illerden sporcuların yoğun katılımı var. Bu yılda ilçemizden ve dışarıdan bir çok sporcu atışlara katıldı. Her gecen yıl daha çok sporcunun katıldığı yarışmalara Osmaneli Belediyesi olarak kulüplerimize destek oluyoruz. Çerkeşli Avcılar Atıcılar Kulübümüz Başkan ve yöneticilerine organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. Osmaneli Belediyesi “1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti olan Osmaneli’de her gencimizin mutlaka silah kullanmasını ve yakın dövüş sporlarından birini bilmesini arzuluyoruz. Osmaneli gencine yakışan budur. Devletine, milletine, vatanına, bayrağına bağlı Osmaneli halkı her zaman devletine bağlı ve hazır askerdir.’’dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.