DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Osmaneli Belediyesi kültür turlarına Konya ile başladı

 

Osmaneli Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kültür Turları etkinliklerine Konya ile başladı.

Düzenlenen kültür gezileri kapsamında Edirne ve Çanakkale’den sonra Konya’da Şems-i Tebrizi ve Mevlana Hazretleri ziyaret edildi. Sadece Osmanelili hanımlara yönelik olan Konya gezisinde talepler oldukça fazlaydı.

Osmaneli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi tarafından organize edilen Konya gezisinde Osmanelili bayan vatandaşlar Konya’nın manevi atmosferine tanıklık ederek, düzenlenen bu gezilerle tarihi ve kültürel birikimlerini geliştirirken farklı şehirlerin ve coğrafyaların kültürleriyle kaynaşma imkanına da sahip oldu. Gönüllerin şehri Konya’da Alaaddin Tepesini, Şems-i Tebrizi ve Mevlana Hazretlerinin türbesini ve şehitlik müzesini gezen vatandaşlar geziden duydukları memnuniyetlerini ifade etti.

Belediye BaşkanıYMM Münür ŞAHİN, kültür gezilerinin memnuniyet oranının oldukça yüksek olduğuna dikkat çekerek “Osmaneli Belediyesi olarak bu kültürel etkinliklerde de diğer çalışmalarımızda olduğu gibi vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaya çalışıyoruz. Çok keyifli, bilgilendirici geziler oluyor. Ata yadigarı şehirlere halkımızı götürüyoruz. Konya’ya maneviyat dolu bir gezi gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklerimiz yine devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.