DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Osmaneli Belediyesi Karpuz Pazarı Açıldı

Osmaneli Belediyesi Karpuz Pazarı Açıldı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde karpuz pazarı duble yoldan Osmaneli girişindeki kavşakta bulunan yeni hal alanında açıldı.

Pazarın ilk gününde hareketlilik başlarken, ilk günün kilogram fiyatı 75 kuruş olarak gerçekleşti. Üreticiler yeni hal alanında Osmaneli Belediyesince verilen hizmetleri beğenirken, özellikle traktörler için belirlenen 5 TL kantar ücretleri memnuniyetini arttırdı. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yeni hal alanını gezerek incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Şahin, inşaatı devam eden hal binasının kamyon ve TIR otopark problemini de çözdüklerini belirterek,”Artık kısa süre içinde şehir iç trafiğinde ağır tonajlı araçlar park edemeyecek. 24 saat hizmet verecek yeni hal binası alanında kamyon ve TIR’lar güvenli bir şekilde park edebilecek. Kamyon ve TIR park ücreti Osmaneli nakliyecileri için günlük 5 TL, dışardan gelen nakliyeciler için günlük 10 TL olarak uygulanacak.Osmaneli Belediyesi yeni kantar tesisimizin ücretleri ise; traktör ve pikaplar için 5 TL, kamyonlar için 15 TL, TIR’lar için 20 TL olarak uygulanacak.”dedi.

24 saat açık olacak kantar işletmesi Osmaneli Belediyesi zabıta ekiplerince yönetiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.