DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Bayram Kutlama Mesajı

KURBAN BAYRAMINIZI KUTLUYOR,TÜRK VE İSLAM ALEMİNİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARA,TÜRKİYE’Yİ EKONOMİK SAVAŞLA YOK ETMEYİ PLANLAYANLARA ALLAH FIRSAT VERMESİN,ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ARTTIRSIN DİLİYORUZ.

Kurban bayramı ve diğer bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı,birlik ve beraberliğimizin arttığı günlerdir. Allah’a yakınlaşmaktan doğan sevincin tezahürü olarak bayramları kutluyoruz.

Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı günlerdir. Bayramlar sayesinde kırgınlıklar unutulur, dostluklar pekiştirilir. Düşkünlerin elinden tutulur, yetim ve öksüzler sevindirilir. Yardıma ihtiyaç duyanların da bayram yapabilmesine imkan sağlanır. Bayramların en önemli özelliklerinden birisi de kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamı oluşturmaktır. Ülkemiz üzerinde son günlerde oynanan oyunlar, birlik ve beraberlik sayesinde bozuldu. Türk milleti, 15 Temmuz’da nasıl kenetlendiyse, Amerika Birleşik Devletleri kaynaklı ekonomik yaptırımlar karşısında da o denli sağlam bir duruş sergiledi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve halkımızın inançlı kararlılığı, ekonomik terörizm karşısında Türkiye Cumhuriyeti’nin gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

Tüm dünyanın huzur içerisinde geçireceği bayramlara ulaşmak temennisiyle Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizin arttığı,şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin-Osmaneli Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.