DOLAR
32,5995
EURO
34,7919
ALTIN
2.496,49
BIST
9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

NİKE, GALATASARAY’IN YENİ DIŞ SAHA FORMASINI TANITTI

12.07.2017
A+
A-

NİKE, GALATASARAY’IN YENİ DIŞ SAHA FORMASINI TANITTI

Nike ve Galatasaray, kulübün geçmişinden güç alan ve geleceğe yön verecek 2017-2018 sezonu dış saha formasını tanıttı.

Nike, Galatasaray’ın, sofistike detaylardan oluşan, AeroSwift teknolojisine sahip yeni dış saha formasını tanıttı.

Beyaz rengin hakim olduğu, kırmızı yan şeritlerle hareket kazandırılan tasarıma sahip 2017 – 2018 sezonu dış saha formasında modern yaka kullanılıyor. Kit, oyuncu hareket ettiğinde uzayan tasarıma sahip kırmızı şeritin bulunduğu şort ve üzerinde çizgisel grafik bulunan beyaz çoraplarla tamamlanıyor.

2017-2018 dış saha kiti 13 Temmuz’da nike.com, seçili Nike mağazaları ve Galatasaray satış kanallarında satışa sunulacak.

Nike AeroSwift Teknolojisi

Nike’ın bugüne kadar geliştirdiği en ileri teknolojinin kullanıldığı kit, yeni Aeroswift teknolojisi ile yüzde 10 daha hafif ve önceki formalara göre yüzde 50 daha esnek. Yeni yüksek performanslı ipliği sayesinde, teri ciltten eskisine oranla yüzde 20 daha hızlı emerken, yüzde 25 daha hızlı kuruyor. Tek ve çift ilmeklerin birleştirildiği yeni bir dikim tekniğiyle oluşturulan forma ve şortlar daha iyi nefes alma ve fit olma özelliğine sahip.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.