DOLAR
32,6563
EURO
34,8392
ALTIN
2.510,19
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Nefes Kredisi hakkında merak edilenler

Nefes Kredisi hakkında merak edilenler

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN Bilecik TSO üyeleri için hayata geçirilen Nefes Kredisi hakkında açıklamalarda bulundu. KESKİN konu ile ilgili şunları söyledi;

TOBB öncülüğünde ve Odamız katkıları ile hayata geçirilen Nefes Kredisi, üyelerine can suyu olmaya devam ediyor. Aylık %0,99 faiz oranı ile ilk 6 ay ödemesiz ve takip eden 12 ay eşit taksitli olarak geri ödenecek olan kredi için Odamız üyelerinden yoğun talep oluşmuştur.

Nefes Kredisi kapsamında Bilecik TSO tarafından ilk olarak 400.000 TL mevduat yatırılarak , yatırılan mevduatın 15 katı tutarında, yani 6 milyon TL’lik kredi limiti üyelerimizin kullanımına açılmıştır. Yoğun talep üzerine kısa sürede tükenen limitleri açmak ve daha fazla üyemizin Nefes Kredisi ile buluşması maksadı ile 500.000 TL’lik ek mevduat Bankalara yatırılmış ve 7,5 milyon TL ek limit üyelerimizin kullanımına açılmıştır. Proje başlangıcında 200.000 TL üst limitle kullandırılan kredi daha fazla üyemizin krediye erişiminin sağlanması için 100.000 TL üst limitli olarak tarafımızca revize edilmiştir.

Toplamda odamızca yatırılan 900.000 TL mevduat karşılığında 13,5 milyon TL tutarında kredi limitinin yanında TOBB tarafından sağlanan 2,7 milyon TL ek limit ile üyelerimiz toplam 16.2 milyon TL tutarında kredi kaynağına kavuşmuş bulunmaktadır.

Bu imkandan faydalanmak isteyen üyelerimizin Odamızdan alacakları faaliyet belgesi ile Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Denizbank şubelerine başvurmaları gerekmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.