DOLAR
32,3372
EURO
35,0918
ALTIN
2.308,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

MÜZİK ALANINDAKİ KURSLARIMIZ BAŞLIYOR

Bilecik’in, Kültür ve Sanat şehri olması noktasında, önemli çalışma ve projeleri uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, bu yıl da gerçekleştireceği müzik kurslarıyla kültür ve sanat anlamında büyük bir çalışma başlatıyor.

Kültürel ve sanatsal değerlere büyük önem veren Bilecik Belediyesi, müzikle ilgili birçok alanda kurslar düzenliyor.

Bilecik Belediyesi  kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında gerçekleştirilecek olan kurslarda, Bağlama, Ud, Keman, Gitar, Ney, Yan Flüt, Ritm-Perküsyon, Türk Halk Korosu ve Türk Sanat Müziği Korosu  alanlarında çeşitli kurslar verilecek.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kurslar için başvurular, 20.10.2014 tarihine kadar kültür ve kongre merkezinde yapılabilecektir.  Vatandaşlarımız, 0228 212 57 15 numaralı telefonları arayarak, kurslar hakkında bilgi alabilirler.

Talebe göre açılacak olan kurslar, 3’er aylık dilim zarfında gerçekleştirilecek ve kurs bitiminde kursiyerlere sertifikalar verilecektir.

Sanat ve sanatçıya destek veren Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın destekleriyle ücretsiz olacak kurslarımıza bütün sanatsever hemşehrilerimizin katılımını bekliyoruz.

DSC_6869 DSC_7201 DSC_7281 - Kopya

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.