DOLAR
32,5894
EURO
34,7907
ALTIN
2.422,92
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
29°C
Bilecik
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C

MÜSTEŞAR FATİH DÖNMEZ’DEN BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’A ZİYARET

MÜSTEŞAR FATİH DÖNMEZ’DEN BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’A ZİYARET

Enerji ve Tabii Kaynaklarlar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Nihat Can’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Müsteşar Fatih Dönmez ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, birlik ve beraberlik içerisinde bütün kurumlarla koordineli olarak Bilecik için güzel çalışmalar ortaya koymaya çalıştıklarını belirterek; ‘’ Enerji ve Tabii Kaynaklarlar Bakanlığı Müsteşarımız, Hemşehrimiz Fatih Dönmez, AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve beraberindeki heyet, nezaket ziyaretinde bulundular. Sayın Müsteşarımız Fatih Bey’in ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez ise Belediye Başkanı Nihat Can’a görevinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.