DOLAR
32,5020
EURO
34,5924
ALTIN
2.500,14
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C

MUSTAFA CECELİ BOZÜYÜKLÜ HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR

MUSTAFA CECELİ BOZÜYÜK’LÜ HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR
Sevilen pop müziği sanatçısı Mustafa CECELİ; Yeşilkent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve adı Fatih Sultan Mehmet Parkı olan Yeşilkent Parkı’nın açılışında Bozüyük’lü hayranlarıyla buluşuyor.
Yeşilkent Mahallesi’nin merkezinde yer alan ve 44.000 metrekarelik büyük bir alan üzerine projelendirilen park alanı; ilçenin ilk anfi tiyatrosu, ilk yapay şelalesi ve ilk tematik parkı Masal Kahramanları Parkı gibi pek çok ilki barındırıyor. Bunların yanı sıra Çocuk Oyun Grubu, Spor Aletleri, Yürüyüş Yolları ve kafeterya yer alan Park ile ilçeye yeni, modern ve farklı bir park alanı daha kazandırılıyor. “Fatih Sultan Mehmet Parkı” adı verilen bu büyük park alanı 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü yapılacak açılış töreni ile hizmete giriyor. Fatih Sultan Mehmet Heykeli’nin açılışı, Mehter konseri ve Halk Oyunları gösterilerinin yer aldığı açılış programında büyük bir hayran kitlesi olan, gençler tarafından çok sevilen ve dinlenen Türk pop müziği sanatçısı Mustafa CECELİ sahne alacak. Yeşilkent Mahallesi’nde yapılacak ve saat 19:00’da başlayacak açılış programına tüm Bozüyüklüler davet edilirken programın yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.