DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Münür Şahin’den Cevap Geldi

Münür Şahin’den Cevap Geldi

Şahin, ilçeme ve ülkeme yararlı olmak için tüm gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın

Münür Şahin, ”Münür Şahin Osmaneli’nden aday olacak mı?” başlıklı haber sonrası bir basın açıklaması yayımladı.

Münür Şahin yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

Bilindiği gibi 2014 yerel seçimlerinde Bilecik AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olmuştum. Genel Merkezimizin ve Sayın Başbakanımız bu görevi değerli kardeşim, mevcut Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’ya verdi. Kendisini kutladık ve tüm gücümüzle arkasında olduğumuzu kamuoyuna açıkladık.

6 adayla başladığımız yarışta, temayül yoklamasında ismi yazılan arkadaşlarla 8 aday olarak süreci partimize yakışan şekilde tamamladık. Sayın Başbakanımızın verdiği karar en doğru karardır. Parti disiplini her şeyin üzerindedir. Bizlere düşen verilen görevleri yerine getirmektir. Bilecik’te 11 de 11 yapma hedefi olan partimizin bu hedefine uygun hareket etmek her AK Parti mensubunun yorum bile yapamayacağı zorunluluktur.

AK Parti’de mevki makamın hiç bir önemi yoktur. Sayın Milletvekilimiz Dr. Fahrettin Poyraz her konuşmasında her an her şey olabilir, aday adayları dışından seçimi alabilecek başka bir kişi de Sayın Başbakanımızca aday gösterilebilir demiştir. Hatta kendisini de olayın içine katarak, “Sayın Başbakanımız görevlendirdiğinde ben bile Bayırköy’e, Pazaryeri’ne veya görevlendirilecek başka bir yere aday gösterilebilirim ve buna uyarım.” demiştir. Aynı şekilde Sayın İl Başkanımız Ramazan Kurtuluş’ta temayül yoklamasında oy kullanan üyelerce aday adayı gösterilmiştir. Süreç sonladığında da hiç bir yorum yapmadan il başkanı olarak tüm varlığı ile seçimlerde 11 de 11 için çalışmaktadır. Sonuçta partimizde mevki, makam, gelecek hesabı yapılmaz. Bizler partiye üye olurken bu gerçekleri bilerek üye olduk.

Bunları söyledikten sonra, birbirinden değerli ve kaliteli Osmaneli Belediye Başkan Aday Adayı olan tüm arkadaşlar içinde aynı şey geçerlidir. Sonuçta biz bir aileyiz. AK Partimizin 11 de 11 hedefine uygun hareket ederiz. Genel Merkezimizin ve Sayın Başbakanımızın çıkan anket sonuçlarına ve değerlendirmelerine göre bana verecekleri görevi kabul etmek mecburiyetim vardır. Sonuçta Osmaneli Belediye Başkan Adayı Münür Şahin diye açıklandığında ilçeme ve ülkeme yararlı olmak için tüm gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Saygılarımla…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.