DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI YALÇIN VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI YALÇIN VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Milletvekilimiz Selim Yağcı ve beraberindeki heyet, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ı ziyaret ettikten sonra şehir merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekilimiz Selim Yağcı, 24 Haziran seçimleri sonrasında başladığı Milletvekilliği görevi ardından vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.

Pazaryeri ilçesindeki temasları kapsamında Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ı makamında ziyaret eden Milletvekilimiz Selim Yağcı, ‘’Pazaryeri Belediye Başkanımız Muzaffer Yalçın kardeşimizi ziyaret gerçekleştirdik. Pazaryeri ilçemizde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin olarak görüş alışverişinde bulunduk. Güçlü Pazaryeri için ilk günkü aşkla var gücümüzle değerli hemşehrilerimizin refahı, mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Pazaryerindeki ziyaretimiz kapsamında daha sonra ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk. Esnaf ve vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin azmi ve milletimizden aldığımız destekle hep birlikte başaracağız. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.