DOLAR
32,5866
EURO
34,8556
ALTIN
2.493,07
BIST
9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI MUHTARLARI AĞIRLADI

Milletvekilimiz Selim Yağcı, çalışmaları kapsamında ilimiz mahalle ve köy muhtarlarını ziyaret etti.

Çalışmaları kapsamında ilimizdeki sivil toplum kuruluşu ve dernek yöneticileri ile belirli aralıklarla bir araya gelen Milletvekilimiz Selim Yağcı ,çalışmaları kapsamında mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Bilecik ile ilgili konu ve çalışmalar hakkında fikir alışverişlerin yapıldığı ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekilimiz Selim Yağcı, ‘’Yeni haftanın ilk gününde toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarımız ile Muhtarlar Derneği’nde bir araya geldik. Mahallelerimizin ve merkeze bağlı köylerimizin sorunları ve bu alanlardaki yaptığımız ve yapmayı düşündüğümüz çalışmalara ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişi içerisinde bulunduk. Muhtarlarımızın bizlere olan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada yaptıkları ve yapacakları destek ve katkılar sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum. El ele gönül gönüle vererek birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele’’ ifadelerini kullandı.

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar da kendilerini ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı’ya teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.