DOLAR
32,5969
EURO
34,7289
ALTIN
2.496,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Milletvekili Poyraz Engellilerle Bir Araya Geldi

Milletvekili Poyraz Engellilerle Biraraya Geldi.

Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin POYRAZ Bozüyük Engelliler Derneğinin programına katılarak engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği tarafından, birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla  bir program düzenlendi. Düzenlenen programa engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin POYRAZ’da katıldı. Milletvekili POYRAZ programa katılanlarla görüşerek  sohbet etti. Engellilerin istek ve ihtiyaçları ile de yakından ilgilenen Milletvekili POYRAZ her zaman neye ihtiyaçları olursa olsun yanlarında olduğunu belirtti.
Milletvekili  POYRAZ’a Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa YÜRÜKÇÜ’de eşlik etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.