DOLAR
32,5649
EURO
34,7693
ALTIN
2.489,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

MİLLETVEKİLİ ELDEMİR MUHTARLARI TBMM’DE KABUL ETTİ

MİLLETVEKİLİ ELDEMİR MUHTARLARI TBMM’DE KABUL ETTİ

Bozüyüklü Mahalle ve Bozüyük’e bağlı köy muhtarları Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi KURU ile birlikte Ankara’da temaslarda bulundu.

Bozüyük’ten sabah erken saatlerde Ankara’ya gitmek için yola çıkan yaklaşık 35 kişilik muhtarlar grubu, ilk olarak TBMM’ni giderek Ak Parti Milletvekili Halil ELDEMİR’i ziyaret etti. Bozüyük’ten gelen muhtarlar grubunu Meclis’te kabul eden Milletvekili Halil ELDEMİR, meclis konferans salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi KURU ve muhtarlar ile görüştü.Bozüyük’teki çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek muhtarların talep ve istekleriyle yakından ilgilendi. Meclis Konferans salonunda muhtarlara hitap eden Milletvekili ELDEMİR; ” Öncelikle yapmış olduğunuz ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir, her ihtiyaç duyduğunuzda ve her türlü talepleriniz için bizler burada sizlerin vekili olarak görevimizin başındayız. Bozüyük ile ilgili olarak hükümetimiz tarafından yapılacak olan şehir hastanesi sürecinin hızlanmasında çok büyük rolü olan Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya teşekkür etmek istiyorum, kamulaştırma çalışmaları ile yakından ilgilenmesi ve bu sürecin kolaylıkla aşılmasındaki aktif rolünü sizlerde biliyorsunuz, bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde tamamlanan 4 köyün bağlantı yolu ile ilgili olarak çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum” dedi. Yapılan çalışmaların yanı sıra, TCDD üstgeçit çalışmaları ve ilçede ki camilerin restorasyonu ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan ELDEMİR Bozüyük için Ankara’da çeşitli Bakanlık ve Genel Müdürlüklerinde görüşmelerin yapıldığı ve yatırımların artarak devam etmesi için temaslarda bulunduğunu belirtti. Muhtarlar ile yakından ilgilenen Milletvekili ELDEMİR, daha sonra muhtarlar ile birlikte Meclis Mescidinde Cuma namazını eda etti.  Meclis lokantasında yenilen yemeğin ardından Bozüyük’ten gelen misafirleri ile birlikte meclis içerisinde kısa bir tur gerçekleştiren Milletvekili Halil ELDEMİR, Meclis Genel Kurulunu ve çalışma düzenini anlattı. 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin ardından gazi mecliste hainler tarafından bombalanan kısımları gösteren ELDEMİR, devlete ve halkına ihanet etmiş bu hainlerden tüm şehitlerimizin hesabının mutlaka sorulacağını belirtti.

Meclis içerisindeki turun ardından, muhtarlar tarafından iletilen talepleri dikkatlice dinleyen ELDEMİR, bu doğrultuda notlar aldı.Ziyaret sonunda Bozüyük Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa TERLE, Ankara’da gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar ve Bozüyük ve köylerinin problemlerine getirdiği çözümler için AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR’e teşekkür plaketi takdim etti.

Gazi Mecliste gerçekleştirilen ziyaretin ardından kendilerini kabul ettiği ve göstermiş olduğu nezaketten dolayı ELDEMİR’e teşekkür eden muhtarlar grubu hep birlikte Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün naşının bulunduğu Anıtkabir’i ziyaret etti.  Anıtkabir’in ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevine getirilen Fahrettin POYRAZ’ı makamında ziyaret ettiler. Genel Müdürlükte gerçekleştirilen ziyarette muhtarların tebriklerini kabul eden Genel Müdürü POYRAZ, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın vermiş olduğu görevde ülkemiz çiftçisi ve köylüsü için en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Başkan Yardımcısı Nazmi KURU ve muhtarlar ile yakından ilgilenen POYRAZ’a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür eden grup daha sonra Bozüyük’e gitmek üzere yola çıktı. Ankara’da ki temasların ardından Köy ve Mahalle Muhtarları tarafından gerçekleştirilen Ankara ziyaretinin düzenlenmesinde desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya  teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.