DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

MHP’de Şeker Dönemi Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanlığı, bugün düzenlediği basın açıklamasında, mevcut milletvekili Bahattin Şeker’le yola çıkacaklarını açıkladı.

Kent Ormanında düzenlenen basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Ahmet Gürses basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılan kongrenin ardından gelen haline gelen Ankara ziyaretini gerçekleştirerek, MHP Milletvekili Bahattin Şeker’i ziyaret ettiklerini ifade etti.

Gürses yaptığı açıklamanın ardından, milletvekili Şeker’le milletvekilliğinde yola devam etme kararı aldıklarını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu, “Geçtiğimiz hafta kongrelerimizin ardından gelenek haline gelen Ankara ziyaretimizi gerçekleştirdik. Önce sayın milletvekilimiz Bahattin ŞEKER’i mecliste ziyaret ederek, tüm heyetimizle birlikte istişare ettik. MHP teşkilatları olarak, bir ve bütün halde, bizler yöremizin hayırlı evladı olan, Bilecik’imizi sahipsiz bırakmayan, yöremizin her köşesinde emeği olan sayın milletvekilimiz Bahattin ŞEKER’le çalışmaktan razı olduğumuzu, bu kutlu yürüyüşümüzde kendisine bir kez daha vazife düştüğünü, 7 Haziran Genel Seçimlerinde de partimizi ve BİLECİK’imizi temsil etmesini, yeni dönemde de yürüyüşümüze devam edilmesi gerektiğini ilettik. Bu düşüncelerimizi ve istişarelerimizi Sayın Genel Başkanımızla da paylaştık. Sayın milletvekilimiz, her seferinde bizlere “milletvekili adaylığı konusunda camia içerisinden niyeti olan hiç kimsenin medeni cesaretini kırmak istemediğini, aday olmak isteyenler varsa, bunu açıktan söylemeleri gerektiğini, bu durumda kendisinin de çekilebileceğini” iletmiş, ancak bu fikir, camia içerisinde kabul görmediği gibi kendisiyle yola devam edilmesi konusunda bir karar ve irade ortaya çıkmıştır. Sayın milletvekilimizin bu konudaki düşüncelerini de basın önünde zikrettiği de olmuştur. Herkes şunu iyi bilsin ki, Bilecik’te MHP teşkilatları büyük bir ailedir, bu büyük ailenin, bu büyük camianın, siyasi alandaki mücadelesi de üç hilalli çatı altında birlik ve bütünlük içinde sürmektedir. Milletimiz bizim açık, şeffaf ve dürüst bir siyaset benimsediğimizi bilmektedir. Dolayısıyla MHP kadroları olarak, bu büyük ailemizin ve camiamızın temsil noktasında olanlar, gerek teşkilat mensuplarımız, gerek belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, bütün hareketimiz bir ve bütün haldedir. İrademiz ortadadır. Yeni dönemde milletimizin teveccühünü kazanmak, hizmetine talip olmak, ilimizin yükselen değeri olan MHP’yi, ilimizin marka ismi olan Bahattin Şeker’le daha da ilerilere taşımak adına bugün itibariyle yola çıkıyoruz.”

Geçtiğimiz yerel seçimlerde,Bilecik siyasetinde olmayacağını ifade eden, Şeker’in tekrar Bilecik’ten aday olması ve adaylık açıklamasında Şeker’in bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Basın açıklamasına, MHP İl Başkanı Ahmet Gürses, MHP’li Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat yönetim üyeleri katıldıa3 a2 a1 a4

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.