DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

MHP 900 Belediye Başkan Adayını İstanbul’da Açıklayacak

 

MHP 900 Belediye Başkan Adayını İstanbul’da Açıklayacak

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katılacağı törenle 8 Aralık’ta açıklanacak.

Genel Başkan Bahçeli’nin katılımıyla düzenlenen Ankara ve Kayseri’de düzenlenen aday tanıtım toplantılarında 18’i büyükşehir, 25’i il olmak üzere toplam 472 belediye başkan adayı kamuoyuna tanıtılmıştı. İstanbul’daki 8 Aralık’ta yapılacak toplantıda, MHP’nin yaklaşık 900 belediye başkan adayı açıklanacak. Toplantıda, İstanbul, İzmir, Konya, Erzurum, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Hatay, Tekirdağ, Muğla, Malatya ve Trabzon büyükşehir belediye başkan adayları, 56 il ve çok sayıda ilçe ve belde belediye başkan adayları da tanıtılacak.

İl gezileri başlayacak

İstanbul’daki toplantı ile belediye başkan adaylarının tamamını açıklayacak MHP, daha sonra il gezilerine ağırlık verecek. Yerel seçimler öncesinde Genel Başkan Bahçeli’nin yaklaşık 65 ilde miting yapması, bazı ilçelerde de incelemelerde bulunması planlanıyor.

Yerel seçim kampanyası süresince her milletvekili seçildiği ilin dışında görevlendirildiği bir ilde de seçim çalışmalarını yürütecek.

Anketler devam ediyor

Belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde MHP, 81 ilde ve bazı ilçelerde anket çalışması başlattı. Ankette vatandaşlara, “Kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz” ve “MHP’den kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz” soruları yöneltiliyor.

MHP yönetimi, belediye başkan adaylarını belirlerken il ve ilçe teşkilatları ile sivil toplum örgütlerinin de görüşlerine başvuruyor. Tüm görüşlerin alınmasından sonra belediye başkan adaylarının belirlenmesinde son kararın Genel Başkan Bahçeli tarafından verildiği ifade ediliyor.

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.