DOLAR
32,3363
EURO
35,1873
ALTIN
2.247,37
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Mahallelilerimizle Buluşuyoruz Etkinliği Devam Ediyor

MAHALLE SAKİNLERİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve mahalle sakinleri arasında birlik ve beraberlik duygularının pekişmesini sağlayan Mahallelilerimizle Buluşuyorum etkinliklerinin sonuncusu gerçekleştirildi.

Başta tiyatro festivalleri, gençlik ve çocuk şenlikleri olmak üzere vatandaşlarımızı birçok kültürel ve sanatsal aktivite ile buluşturan Bilecik Belediyesi, bütün mahallelerimizdeki kadın sakinlerini ‘’Mahallelilerimizle Buluşuyoruz’’ adlı etkinlik ile buluşturdu.

Mahalle sakinleri arasında komşuluk ve mahallelilik duygularının pekişmesini sağlayan, etkinlik ile mahalle sakinleri, bir yandan belediyenin mahallelerimiz ve şehrimiz için yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olurken aynı zamanda çeşitli konserlerle buluşuyor.

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve bütün mahallelerimizdeki kadınlarımızın davet edildiği Mahallelilerimizle Buluşuyoruz etkinliği kapsamında;   Pelitözü, Ertuğrulgazi, Cumhuriyet, Osmangazi, Orhangazi, İstiklal ve İstasyon Mahallesi sakinleri bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik, sınır boylarında ve Afrin’de vatan savunmasında olan kahraman ordu mensuplarımız için dualar edildi, şehadet mertebesine ulaşanlar için Kuranı Kerim okundu.

Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da katılarak, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi tarafından çeşitli hediyelerin verildiği ve özel çekiliş ile hediyelerin taktim edildiği programda konuşan Belediye Başkanımız Selim Yağcı, Bilecik Belediyesinin çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.

Mahalle sakinlerinin Bilecik Belediyesi çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi sahibi olduğu etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, 14 yılda Bilecik için çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, bundan sonra da hep birlikte daha güzel eserleri ortaya koyacaklarına inandığını belirtti.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI:

‘’CENABI ALLAH BİZLERİ HER ZAMAN BİR VE BERABER EYLESİN’’

Gerçekleştirilen etkinlik ile mahalle sakinlerinin bir araya gelmesi ve komşuluk bilincinin gelişmesi olduğunu kaydeden Belediye Başkanımız Selim Yağcı, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda başlattığımız güzel bir geleneği bu yıl da gerçekleştirdik. Bütün mahalle sakinlerimiz arasında komşuluk duygularının gelişmesi ve şehrimize olan aidiyet duygumuzun pekişmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı etkinlik ile vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Başta bu güzel etkinliğe katılarak anlam kazandıran bütün hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.  Cenabı Allah her zaman bizleri bir, beraber eylesin ve ülkemizin korunmasında gayret gösteren ve hain emel peşinde olanları engellemek için canları pahasına mücadele eden kahraman ordumuza güç ve kuvvet versin. Bilecik Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğumuz bir geleneği yeniden yaşatmak istedik ve böylece bir araya geldik.  Allah’a çok şükür geçirdiğimiz bu 14 yılın sonuna baktığımızda hep birlikte gerçekten çok güzel çalışmaları şehrimize kazandırmışız. Çünkü Bilecik, ata ve ecdat diyarı, sizler de bizler için çok değerlisiniz. Bu anlamda güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz.  Göreve geldiğimizde şehrimizin o kadar sorunu vardı ki, bunları ancak büyük bir plan dahilinde gerçekleştirebiliriz dedik ve  3 aşamalı bir çalışma planı ortaya koyduk. Önce şehrimiz için olmazsa olmaz ihtiyaçları yerine getirdik. İkinci dönemimizde şehrimize vizyon değeri katacak eserler inşa ettik ve 3. Dönemde ise şehrimizin her alanda tanınıp turizminin gelişmesi için gayret gösteriyoruz.   Yapılan bu programlar, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını arttıracaktır. Birbirimizle tanışıp, sevgi ve üzüntülerimizi paylaşmamıza imkan tanıyacaktır. Öte yandan kadınlarımıza çok önem veriyoruz ve onların görüşleri biz belediyeciler için çok önemlidir. Bayan kardeşlerimizle böyle etkinliklerle bir araya gelerek hem onların isteklerini dinliyoruz, hem de şehir için neler yapabileceğimizin fikrini almış oluyoruz.” İfadelerini kullandı.

Etkinlikte Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eşi Fatma Yağcı, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sevcan Uzun ve İstiklal Mahallesi Muhtarı Nesrin Mazlum, gerçekleştirilen çekiliş ile mahalle sakinlerine hediyeleri taktim etti. Etkinlik, Sanatçı Hamiyet’in konseri ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.