DOLAR
32,4538
EURO
34,4903
ALTIN
2.473,86
BIST
9.568,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
29°C
Bilecik
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
15°C

MAHALLE VE KÖY MUHTARLARINDAN BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA DESTEK ZİYARETİ

MAHALLE VE KÖY MUHTARLARINDAN BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA DESTEK ZİYARETİ
İlimiz mahalle ve köy muhtarlarından oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.
Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve muhtarların olduğu heyet, bir  basın yayın organında çıkan habere ilişkin duydukları rahatsızlığı belirterek, her zaman Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın yanında yer aldıklarını kaydetti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Muhtarlar Derneği Başkanı Çınar ve beraberindeki muhtarlara teşekkür etti.
Bilecik Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı,  şunları söyledi:
”Öncelikle bu ziyaretiniz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. Haberlerde denildiği gibi bir şey ancak bir deli bir taş atar, kırk kişi çıkarmak için uğraşıyor. Kamuoyunun gündemine böyle şeyler getiriyorlar. Tabi ki başka amaçlar ile belki de canları da öye istediği için böyle davranıyorlar. Allah’a çok şükürler olsun dün olduğu gibi bugün de memleketimize hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bu polemik ve bunun gibi şeyler hızımızı ve çalışma azmimizi azaltamaz. Abdestimizden şüphemiz yok. Yani devletimize ve milletimize bağlılığımız noktasında hiçbir şüphemiz yok. Hükümetimiz ve devletimizle bir uyum içinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Anlamsız ve nereden, nasıl çıktığı da belli olmayan haberler. Kıyıda köşedeki bir haberle buradaki bir basın mensubu, kendine vazife edinmiş ve haber yapmış. Bizler hep birlikte Bilecik’imizde daha çok güzel işler başaracağız birlik ve beraberlik içinde. Yapacağımız çok iş var. Enerjimiz ile tecrübemiz ile daha şehrimiz için yapacağımız çok işimiz var” ifadelerini kullandı.
MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ÇINAR:
”HEPİMİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI’NIN YANINDAYIZ”
Ziyarette kısa bir açıklama yapan Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar; ”Muhtarlar olarak Belediye Başkanımız Selim Yağcı’yı ziyaret etmek istedik. Köy ve mahalle muhtarları olarak sonuna kadar Belediye Başkanımızın yanınızda olduğumuzu belirtmek amacıyla buradayız. Biz de herkes gibi bu haberlere inanmıyoruz ve mahal vermedik. Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.