DOLAR
32,5025
EURO
34,7419
ALTIN
2.495,39
BIST
9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

MAHALLE İFTARLARININ İKİNCİSİ TEKKE MAHALLEDE YAPILDI

MAHALLE İFTARLARININ İKİNCİSİ TEKKE MAHALLEDE YAPILDI

           

Bozüyük Belediyesi tarafından Tekke Mahalle’de düzenlenen iftar programı yoğun ilgi görürken iftara katılan AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Selim Yağcı da mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açtı. İftar programı öncesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Milletvekili adayı Selim Yağcı eşleriyle birlikte masaları tek tek gezerek vatandaşlara hoş geldiniz dediler. Vatandaşlarla hasbihal eden Selim Yağcı ve Başkan Bakıcı, mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını tebrik ederek hayırlı iftar temennisinde bulundular.  Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlar ramazan ayının güzelliğini bir arada yaptıkları iftar ile yaşadılar. Mahalle sakinlerine Ramazanın ruhunu yaşatmak amacıyla özenle hazırlanan programda yer alan Besmele İlahi Gurubu iftar öncesinde okudukları ilahiler ile gönüllere seslendi. Ezan okunması ve ramazan topunun patlamasının ardından dualar eşliğinde oruçlar açıldı. İftar yemeği sonrasında mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Bakıcı, Tekke Mahalle Türbe Cami üzerinde ki 5 dönümlük arazi üzerine tam bir kompleks olarak hizmet verecek olan park çalışması yapılacağını müjdeledi.

            “Kompleks park yapacağız”

            İftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Başkan Bakıcı “Bu yıl 5. kez Allah bizlere sizler ile birlikte iftar sofralarında buluşmayı nasip etti. Bizler sizinle olmaktan çok mutlu ve huzurluyuz. Birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergeleri bu sofralardır. Böyle ortamlarda gidemediğimiz, görüşemediğimiz büyüklerimiz ve vatandaşlarımız ile bir arada olma fırsatı buluyoruz. Söz konusu olan ilçemiz olduğunda bizler her alanda sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Burada Tekke Mahallemiz için oluşturduğumuz bir projeyi sizinle paylaşmak istiyorum. .Yaklaşık bir ay sonra Tekke Mahalle Türbe Cami üzerinde ki 5 dönümlük arazide tam bir kompleks olarak hizmet verecek olan parkı mahallemize kazandıracağız Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi her zaman daim eylesin. Bu vesile ile bu akşam bizleri yalnız bırakmayan Bilecik AK Parti 1. sıra Milletvekili adayımız Selim Yağcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

            “Bozüyük’ü Bozüyük yaptı”

Başkan Bakıcı’nın ardından Bilecik AK Parti 1. sıra Milletvekili adayı Selim Yağcı’da mahalle sakinlerine hitap ettiği konuşmasında Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Selim Yağcı konuşmasında, Başkan Bakıcı’nın daha ilk döneminde Bozüyük’ü Bozüyük yaptığını söyledi. Selim Yağcı, “Bizleri rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’e ulaştıran Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bizi biz yapan değerler vardır. Bizler tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek ülke çevresinde toplanmış ve atalarımızdan aldığımız mirası bizden sonraki nesillere aktarmak için çalışıyoruz. Fatih Bey kardeşiniz gibi bende belediyecilikten gelen birisiyim. Belediyecilik son derece zor ve zahmetli bir iş. Bizler bunu en iyi şekilde yapmak için çalışmaktayız. Bundan sonra ki süreçte de şehrimizi ve sizleri temsil etmek istiyoruz. Bozüyük bizim en büyük ve en önemli ilçemizdir. Bozüyük güçlü ise Bilecik güçlü olacaktır. Burada sizlerin önünde Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür etmek istiyoruz. Bozüyük’ü Bozüyük yapmış. Bu önemli çalışmaları devam edecektir. Sayın Başbakan’ımızdan aldığımız bir sözü de sizlere aktarmak istiyorum. Bozüyük’ümüze kapalı yüzme havuzu gibi bir projeyi kazandıracağız. Her bir vatandaşımız bizim için çok kıymetli ve önemlidir. Biz birlikte Bilecik’iz, biz birlikte Türkiye’yiz. Bir olduğumuz sürece aşamayacağımız hiç bir sorun ve problem bulunmamaktadır. Bu güzel sofraları bizimle paylaştığımız için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

            Konuşmaların ardından Başkan Bakıcı programa katılan çocuklara şeker dağıtarak sevindirdi. Daha sonra Milletvekili adayı Yağcı ile birlikte kahvehane ziyaretleri yapan Başkan Bakıcı, mahalle sakinleri ile birlikte çay içerek sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.