DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

LÖSEV’DEN BAŞKAN VEKİLİ NİHAT CAN’A ZİYARET

LÖSEV’DEN BAŞKAN VEKİLİ NİHAT CAN’A ZİYARET
Bursa Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Sosyal Hizmetleri sorumlusu Aylin Babaoğlu, Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can’ı, makamında ziyaret etti.
Başkan Vekili Nihat Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Babaoğlu’na teşekkür etti.
Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuğuna bilgi veren Başkan Vekili Nihat Can, Lösev Bursa Sosyal Hizmetler Sorumlusu Aylin Babaoğlu’na anlamlı çalışmaları dolayısıyla ayrıca teşekkür etti.
BAŞKAN VEKİLİ NİHAT CAN:
”BİLECİK BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN LÖSEV’İN YANINDAYIZ”
Bilecik Belediyesi’nin Lösev’in bütün çalışmalarında yanında yer almaya çalıştığını dile getiren Başkan vekili Nihat Can, ”Toplumsal yaşantıda sivil toplum kuruluşlarımızın üstlendiği ve gerçekleştirdiği birçok işlevi taktirle karşılıyoruz. Bu kuruluşlardan birisi de Lösev’dir. Bilecik Belediyesi olarak, şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da İnşallah bu kurumumuzun yanında yer alacağız.” ifadelerini kullandı.
Lösev Bursa Sosyal Hizmetler Sorumlusu Babaoğlu ise konuşmasında, kurum olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.
”Anadolu’ya Tır Dolusu Lösev Yardımı” projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere yardım ettiklerini belirten, Babaoğlu, şunları söyledi:
”Anadolu yollarında, köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli yavrularımızı güldürmenin mutluluğunu yaşayacağımız projemiz, 2 Mayıs 2016 yılında Kütahya’dan başladı. Lösev yardım Tırımız, gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar ve bunun gibi yüzlerce yardımımızla Lösev’e kayıtlı lösemili çocuklarımı zve aileleri için hazır bulunuyor. Bilecik ilimizi kapsayan projemizle binlerce hastamızın ve ailesinin yüzünü güldürmeye, onları hayata bağlamaya devam ediyoruz. Bu anlamda Marmara Bölgesi’ndeki turumuz, Bilecik’te başladı. 4-5 Mayıs Bursa’da, 6 Mayıs’ta Balıkesir ve 7 Mayıs’ta da Çanakkale’yi ziyaret ederek, turumuzu tamamlayacağız. Bilecik Belediyesi olarak Lösev’e şu ana kadar ve bundan sonra yapacağınız değerli katkılar için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Başkan Vekili Nihat Can, Babaoğlu’na; üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye ederken, Lösev Bursa Sosyal Hizmetler Sorumlusu Babaoğlu da Başkan Vekili Nihat Can’a, Lösev hediyesi ile Lösev faaliyet dergisini taktim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.