DOLAR
32,4948
EURO
34,9777
ALTIN
2.439,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

LEFKE CUP U 15’TE HEYECAN DEVAM EDİYOR

12.08.2017
A+
A-

LEFKE CUP U 15’TE HEYECAN DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu ve Osmaneli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen LEFKE CUP U15 turnuvası, zevkli ve heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Boluspor gibi takımların alt yapılarının katıldığı turnuvada, genç futbolcular kıran kırana maçlara imza atıyorlar.

İki gündür devam eden turnuva bugün oynanacak eleme maçları ile devam ediyor. Turnuvada oynanan maçalara ve skorlarına bakıldığında, Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının final oynaması bekleniyor.

Bugün 18:00’de oynanacak maça bütün Osmanelilileri davet eden Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN, “TFF ile ortaklaşa düzenlediğimiz LEFKE CUP U15 turnuvası istediğimiz ve programladığımız şekilde devam ediyor. Osmaneli olarak bundan önce yapmış olduğumuz organizasyonlardan alnımızın akıyla çıktığımız gibi, bu turnuvadan da alnımızın akıyla çıkacağız. Turnuva boyunca her iki sahada da koşturan görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bazı il ve daha büyük ilçelerin bile cesaret ederek düzenleyemediği bir turnuvaya Osmaneli olarak imza atmış bulunuyoruz. İlçemizin tanınması ve tanıtılması bakımından çok önemli olan bu turnuvaya bütün hemşerilerimizi bekliyorum. Büyük çoğunluğu İstanbul’dan gelen takımların futbolcularına, teknik heyet ve yöneticilerine, Osmaneli ilçemizde de futbol sevgisinin, futbol kültürünün olduğunu gösterelim ki, önümüzdeki yıllarda yapacağımız turnuvalara daha çok katılım olsun. Osmaneli misafirperverliğini herkese göstermeliyiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.