DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

LEFKE CUP U 15’E KATILACAK TAKIMLAR BELLİ OLDU

LEFKE CUP U 15’E KATILACAK TAKIMLAR BELLİ OLDU

Osmaneli’nde 10-13 Ağustos 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan LEFKE CUP U 15 turnuvasına katılacak olan futbol takımları netleşti. 1308 Osmaneli Belediye Spor ile birlikte katılacak 10 takım ile düzenlenecek Lefke Cup U 15 turnuvası öncesi Futbol Federasyonu yetkilileri Osmaneli’ne gelerek tesislerde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN’i makamında ziyaret eden Futbol Federasyonu yetkilileri, daha sonra tesisleri gezerek gerekli bilgileri aldılar.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, “Bugün Osmaneli’ne gelerek tesislerimizde incelemeler yapan Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri tesislerimizi beğendi. Futbol Federasyonu temsilcileriyle yapılan görüşmelerde; önümüzdeki yıllarda bu organizasyonun daha çok takımla yapılması ve geleneksel hale getirilmesi görüşü öne çıktı. Bu yılki ilk turnuva çok hızla geliştiği için katılacak takım sayısı 10 ile sınırlandırıldı. Turnuvayla ilgili detaylı bilgiler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak. Osmaneli spor turizmi hedefi için büyük önem taşıyan bu organizasyonu alnımızın akıyla geçeceğimize inanıyorum. İlçemiz bu organizasyonla büyük değer kazanacak.Spor organizasyonlarımız Eylül ayı itibariyle daha da yoğunlaşacak. Ulusal Satranç turnuvası, panayırda Ulusal Karakucak Güreş Organizasyonu yine ilçemize değer katacak. Bugün ilçemizi ziyaret eden Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

LEFKE CUP U15 TURNUVASINA KATILACAK TAKIMLAR:

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu Spor, Kağıthane Spor, Esenyurt Spor, Güngören Spor, Beykoz Spor, Gaziosmanpaşa Spor, 1308 Osmaneli Belediye Spor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.