DOLAR
32,3372
EURO
35,0918
ALTIN
2.308,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI NABİ AVCI YARIN OSMANELİ’DE

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI HEMŞEHRİMİZ PROF. DR. NABİ AVCI YARIN OSMANELİ’DE

Kültür ve Turizm Bakanı, Hemşehrimiz Prof. Dr. Nabi AVCI yarın Osmaneli’ne geliyor.

Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi değişikliği nedeniyle 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak Anayasa Değişikliği Referandumu çalışmaları kapsamında Bilecik’e gelecek olan Hemşehrimiz Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı yarın sabah Osmaneli’de olacak. Bilecik, Osmaneli ve Bozüyük ilçesinde düzenlenecek olan programlara katılacak olan Bakanımız, Bilecik’te Şehir Müzesinin açılışını da yapacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi AVCI 29 Mart Çarşamba günü sabah Saat 10.30’da Osmaneli’de olacak. Necla Hanım konağında düzenlenecek kahvaltıya katılacak olan Bakanımızın kahvaltı sonrası Osmaneli eski çarşıdan yürüyerek Belediye ve Kaymakamlığı ziyaret etmesi bekleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi AVCI, Osmaneli’den Bilecik’e geçerek, Saat 14.00 te Bilecik Yaşayan Kent Müzesinin açılışını yapacak. Bilecik’teki bir dizi temastan sonra Bozüyük’e geçerek Saat 17.00’de Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivinin de açılışını yapacak olan Bakan Avcı, 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu ile ilgili olarak da çalışmalarda bulunacak.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI PROF. DR. NABİ AVCI’NIN BİLECİK PROGRAMI

10:30’da Osmaneli’de SKM ziyareti

11:00’de Osmaneli esnaf ziyareti

12:30’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde kadın esnaflar ve kadın kolları teşkilatı ile buluşma

14:00’te Bilecik Yaşayan Kent Müzesi açılışı

17:00’de Bozüyük Müze açılışı

18:00’de Bozüyük esnaf ziyareti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.