DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

KÜLTÜR BAKANLIĞI DAİRE BAŞKANI ÖMER ÖZDEN ÖREN BAŞKAN BAKICI’YI ZİYARET ETTİ

KÜLTÜR BAKANLIĞI SİNEMA VE TELEVİZYON GENEL MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME, ULUSLARARASI İLİŞKİLER VE DENETLEME DAİRE BAŞKANI ÖMER ÖZDEN ÖREN BAŞKAN BAKICI’YI ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı Kültür Bakanlığı Sinema ve Televizyon Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme, Uluslararası İlişkiler ve Denetleme Daire Başkanı Ömer Özden ÖREN ziyaret etti.

Bozüyük Metristepe 1. Sinema Festivali’ne katılmak üzere ilçeye gelen Kültür Bakanlığı Sinema ve Televizyon Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme, Uluslararası İlişkiler ve Denetleme Daire Başkanı Ömer Özden ÖREN Başkan BAKICI’yı makamında ziyaret etti. ÖREN ile Bozüyük’te ilk kez düzenlenen sinema festivali konusunda sohbet eden Başkan BAKICI ÖREN’e nazik ziyareti için teşekkür etti.

Kültür Bakanlığı Sinema ve Televizyon Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme, Uluslararası İlişkiler ve Denetleme Daire Başkanı Ömer Özden ÖREN ayrıca Bozüyük Metristepe 1. Sinema Festivali’nin Halil ERGÜN, Ruhi SARI, Ergun TAŞ, Hande KATİPOĞLU ve Seyithan ÖZDEMİR gibi ünlü isimlerin de katıldığı gala programına katılarak festivalin ilk gecesinde Başkan BAKICI’yı yalnız bırakmadı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkıları ile düzenlenen ve muhteşem bir gala programı ile başlayan festival 16 Ağustos’ta sona erecek. Festival kapsamında Bozüyüklüler 10 gün boyunca yıldızların altında Türk Sineması’nın sevilen filmleri ile buluşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.