DOLAR
32,3363
EURO
35,1873
ALTIN
2.247,37
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASI ”Bilecik Sesini Arıyor’

BİLECİK BELEDİYESİNDEN ”SAHNE SENİN GÖSTER KENDİNİ” KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASI

Bilecik Belediyesi tarafından, Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te yeni ve güzel bir çalışmaya daha imza atılıyor.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek olan ”3. Kristal Çınar Ses Yarışması” ile Bilecik en iyi ve en güzel sesleri aranacak.

Bilecik’te birbirinden güzel aktiviteyi hemşehrilerimizle buluşturan Bilecik Belediyesi gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal etkinliklere bir yenisini ekliyor.

Bilecik Belediyesi tarafından  ”Bilecik Sesini Arıyor” sloganı ile gerçekleştirilecek olan 3. Kristal Çınar Ses Yarışması kapsamında katılımcılar; performanslarını sergileyecek olan videoyu çektikten sonra başvuruda bulunacak. Daha sonra ilgili internet sayfalarında izlenen videolar, alınan oylara göre belirlenecek.

Kadınlar ve Erkekler kategorisi olarak ayrı ayrı şekilde gerçekleştirilecek olan yarışmada 1.’ye tam altın, 2.’ye yarım altın ve 3. kişiye ise çeyrek altın hediye edilecek.

Son başvuru tarihinin 7 Mart mesai saati bitimine kadar yapılabilecek yarışmanın, İnternet Sayfası Oylamaları 9-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek; Yarı Final, 20 Mart Salı günü saat: 20:00’de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak ve Final programı  ise; 5 Nisan Perşembe günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Saat: 20:00’de gerçekleştirilecektir.
Katılımcılar; ayrıntılı bilgi için Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ne başvurabilir ya da 0228 212 57 15 numaralı telefonları arayabilirler.

3. KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASI BİLGİ VE ŞARTNAMESİ

-Yarışmamız bay ve bayan grubu olarak iki ayrı kategoriden oluşacaktır. 9 erkek, 9 kadın toplamda 18 yarışmacı finale kalacaktır.

– Her iki grubun 1. 2. 3.’leri ayrı ayrı ödüllendirilecektir. Buna göre 1. yarışmacılar cumhuriyet altını, 2. yarışmacılar yarım altın, 3’üncüler ise  çeyrek altın kazanacaktır.

-Yarışmamıza Bilecik İl genelinden tüm vatandaşlarımız katılım sağlayabilecektir.
-Alt yaş sınırı 15, üst yaş sınırı olmayacaktır.

-Kristal çınar ses yarışmasına katılıp 1. lik elde edenler yarışmamıza tekrar katılamayacaktır.

-Yarışma Şeyh Edebali Kültür ve Kongre merkezinde yapılacaktır.

-Yarışmacılar Türkçe seslendirecekleri istedikleri tarz , şarkı veya türkü ile yarışmaya katılabileceklerdir.

-Yarışma 4 aşamadan oluşacaktır;

-Ön eleme: Bilecik Belediyesi kültür sanat görevlileri müzik hocaları tarafından yapılacaktır.

-İnternet oylaması: Halk tarafında oy verilerek yapılacaktır.

-Sahnede yarı final: Canlı performans olarak jüri karşısında yapılacaktır.

-Sahnede final: Canlı performans olarak jüri karşısında yapılacaktır.

-Yarışmacılar müziksiz seslendirdikleri bir şarkıyı, video görüntü olarak şahsen Kültür Kongre merkezine kimlik fotokopisi ve dijital bir fotoğraf ile form doldurarak başvuracaklardır.

-Birinci aşama: Ön eleme yarışmacıların sundukları video üzerinden Bilecik Belediyesi kültür sanat görevlileri müzik hocaları tarafından yapılacaktır.

Ve ön elemeyi geçenler ikinci aşamada yarışmaya hak kazanacaktır.

-İkinci aşama:İnternet oylaması başvuru yapan yarışmacıların videoları ile Belediyemiz Web sitesi www.bilecik.bel.tr/kristalcinarsesyarismasi  ve  www.facebook.com/kristalcinarsesyarismasi  sosyal medya sayfasında yapılacaktır.

7 gün boyunca en çok oy  alan, 3 bay 3 bayan  toplamda 6 yarışmacı finale direk katılmaya hak kazanacaktır.

-Üçüncü aşama: internet oylamasından finale kalan yarışmacılar haricinde ki diğer yarışmacılar arasında sahnede jüri karşısında canlı performans sergileyecektir ve bu aşamada 6 bay 6 bayan toplamda 12 yarışmacı finale katılmaya hak kazanacaktır.

-Dördüncü aşama (Final) : finale kalan 9 bay 9 bayan toplamda 18 yarışmacı kendi kategorilerinde jüri karşısında canlı performans sergileyecektir.
-18 yaşından küçük olan yarışmacılar velisi yada veli imzalı izin belgesi ile başvuru yapabileceklerdir.

-Üçüncü aşama ve final gecesi değerlendirme puanları seçici jüri üyeleri tarafından yapılarak dereceye girecek olan yarışmacılar seçilecektir.

-Final de seçici jüri üyeleri , çevre illerden konservatuar dalında eğitim almış yada görev yapan öğretim görevlileri ve sanatçılardan oluşacaktır.

-Yarışma tarihinden 1 gün önce Kültür ve Kongre merkezinde finale kalan yarışmacılar ile müzik eşliğinde genel prova yapılacaktır.

-Final gecesinde solistlere Belediyemizce kurulan profesyonel müzik ekibi eşlik edecektir.

-Yarışma şartnamesine,yarışma kurallarına,yarışma koordinatörü tarafından belirlenen toplantı,prova, gibi saat tarih uyarılarına uymayanlar yarışma disiplin kurulu tarafından diskalifiye edilir.

Son Başvuru:  7 Mart  Çarşamba günü Saat:17:00
İnternet Oylama Tarihleri: 9-16 Mart tarihleri arası.
Yarı Final:  20 Mart: 2018  Saat:20:00 – Final: 5 Nisan 2018  Saat:20:00 –

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.