DOLAR
32,5615
EURO
34,9979
ALTIN
2.435,97
BIST
9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

KOSOVA KISA DEVRE TİYATRO TOPLULUĞU’NA YOĞUN İLGİ

KOSOVA KISA DEVRE TİYATRO TOPLULUĞU’NA YOĞUN İLGİ

Bozüyük Belediyesi tarafından “Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de” sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri Kosova- Kısa Devre Tiyatro Topluluğu’nun “Git Gel Dolap” adlı oyunu ile devam etti.
Tiyatro Gurubunun ve oyunun yoğun ilgi gördüğü gecede tiyatro severler salonu tamamen doldururken oyunu ayrıca Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali AVCIOĞLU ve Nazmi KURU’da izledi. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen tek perdelik ve yaklaşık 1 buçuk saat süren oyunda iki seri katilin yaşadığı bir zaman dilimi etkileyici bir dille anlatıldı. Bozüyük’lü tiyatro severler tarafından beğeni ile izlenen oyunun sonunda tiyatro ekibi uzun süre alkış aldı. Oyunun sonunda sanatçılar Bozüyük’ü ve Tiyatro Günleri’ni beğendiklerini ve Bozüyük’te olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm tiyatro severleri akşama oynayacakları “Darısı Başımıza” adlı oyuna davet ettiler.
Tiyatro Günleri hafta sonunda oynanacak 2 güzel oyunla devam ederken 10 Aralık 2016 Cumartesi günü Tuhaf Bir Pazar Günü adlı oyun saat 16:00 ve 20:00’de, 11 Aralık Pazar günü de Komik Para adlı oyun saat: 16:00 ve 20:00’de olmak üzere ikişer kez sahnelenecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.