DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

KOSGEB-İŞKUR SEMİNERİ

BOZÜYÜK’TE KOSGEB-İŞKUR SEMİNERİ

Bozüyük’te Belediye ve Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen Kobi Bilgi Günleri KOSGEB-İŞKUR semineri yapıldı.

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan seminerde yeni iş ve istihdam imkanları ve bu konuda alınabilecek devlet destekleri ve hibe programları hakkında detaylı bilgiler verildi. Programa Kaymakam Köksal ŞAKALAR,  Garnizon Komutan Vekili Jandarma Yüzbaşı Süleyman CAN, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, TSO Meclis Başkanı M. Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, İl Genel Meclis Üyeleri ile Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyeleri katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Bozüyük’ümüzün en büyük iş ortağı Ticaret Odası. Çünkü tüm Bozüyük’e bakmış olduğumuz zaman büyük sanayilere çıkın onların çalıştığı personelle bizim Bozüyük’ümüzün Ticaret Odası ve diğer kuruluşlarının daha fazla üyeleri eleman çalıştırmakta. O yüzden de onlar adına yapacağımız tüm projeleri beraber yapmak istiyoruz. Aynı yetkiyi de onların birebir tüm üyelerine de aktarmak istiyoruz. Bu gelinen noktada KOSGEB ve İŞKUR Müdürümüz bizim için önemli. Ben yerel yönetim olarak da İŞKUR Müdürümüze teşekkür etmek istiyorum. Çünkü biz sadece Bozüyük’te son 6 ayda yaklaşık olarak 100’ü geçkin insanı burada çalıştırıyoruz. Yani 3 ayda 100, daha önceki seneyle yaklaşık olarak 200 yada 300 kişiyi çalıştırma imkanı bulduk. Önemli olan istihdamsa ve devletimizin hükümetimizin sağlamış olduğu bir imkansa bunları tüm sanayicilerimize ve iş adamlarımıza bizlerin duyurması gerekiyor. Özellikle hanımlar konusunda iş arayıp ta bulamayan, belirli saatler arası çalışmak isteyen bayanlarımızın inşallah bu platformdan sonra onlarında bir iş imkânı bulunması ile ilgili gerekli olan bilgileri İŞKUR Müdürümüz burada anlatacak. Bu konuyla ilgili olarak ilk biz hemen bir görüşme yaptık ve 22 elemanımızla hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Ardından İşkur Bilecik İl Müdürü Ayhan TOZAN ve KOSGEB Bilecik İl Müdürü Cemil BAHÇE’nin sunumlarıyla İşkur istihdam ve Kosgeb firma girişimcilik destekleri tanıtımları yapılarak detaylı bilgiler verildi. Programın sonunda Başkan BAKICI, TSO Meclis Başkanı M. Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, İşkur Bilecik İl Müdürü Ayhan TOZAN’a ve KOSGEB Bilecik İl Müdürü Cemil BAHÇE’ye plaket takdim etti.

Bşk- TSO KOBİ-İŞKUR Günleri 5_resized Bşk- TSO KOBİ-İŞKUR Günleri 6_resized Bşk- TSO KOBİ-İŞKUR Günleri 1_resized Bşk- TSO KOBİ-İŞKUR Günleri 2_resized Bşk- TSO KOBİ-İŞKUR Günleri 3_resized Bşk- TSO KOBİ-İŞKUR Günleri 4_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.