DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

KOCADERE ISLAH ÇALIŞMALARI YEŞİLKENT YÖNÜNDE SÜRÜYOR

BAŞKAN BAKICI KOCADERE ISLAH ÇALIŞMALARINA KATILARAK  BİLGİ ALDI

KOCADERE ISLAH ÇALIŞMALARI YEŞİLKENT YÖNÜNDE SÜRÜYOR

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ilçenin ortasından geçen Kocadere’nin ıslah çalışmalarına katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın ilçenin imarı, gelişmesi, güzelleşmesi ve çevre sorunlarının çözümü amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı nezdinde gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından başlatılan dere ıslahı çalışmaları hızla ilerliyor. Beraberindeki Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR ile birlikte çalışmalara katılan Başkan BAKICI çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Burada yetkililerle bir süre görüşen Başkan BAKICI çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Bozüyük’te daha önce Çitosan Köprüsü ile mezbaha arasında kalan bölümünün ıslah çalışmaları tamamlanan Kocadere’nin ıslahı Çitosan Köprüsü’nden itibaren Yeşilkent istikametine devam ediyor. Bölgeye 1000’lik beton büzler döşenerek yapılan ıslah çalışmalarının 1800 metrelik bölümü tamamlanırken yaz başında başlayan çalışmalar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Yapılan çalışma ile kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yer altına alınıyor. Büzlerin döşenmesinin tamamlanmasının ardından taş duvarlarının örülmesiyle birlikte kanalın mevcut çirkin görüntüsü ortadan kaldırılarak temiz ve nezih bir görünüme kavuşturulacak.

Ayrıca Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından bölgede; Bien Seramik’ten eski kapalı pazarın arkasına kadar olan yaklaşık 80 metrelik bölümün kanalizasyon hattı yenilendi. Önümüzdeki günlerde yenilenen kanalizasyon hattı ile aynı uzunlukta yağmur suyu hattı çekimi de yapılacak.

Kocadere Islah Çalışmaları Sürüyor 8 Kocadere Islah Çalışmaları Sürüyor 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.