DOLAR
32,3393
EURO
35,1244
ALTIN
2.238,69
BIST
8.773,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

KAYMAKAM YAMAN VE BAŞKAN BAKICI KENT KONSEYİ VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

KAYMAKAM YAMAN VE BAŞKAN BAKICI KENT KONSEYİ VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Kaymakamı Hasan YAMAN ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Kent Konseyi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Bozüyük Belediyesi Osmangazi Parkı Massa Kafe’de düzenlenen toplantıya Kaymakam YAMAN ve Başkan BAKICI’nın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ geceye katılan herkese teşekkür ederek Bozüyük için çalıştıklarını belirtti. Kent Konseyi Başkanı TEKELİ konuşmasının devamında Bozüyük’ün gelişmesi ve güzelleşmesi için hayata geçirdiği başarılı projeler ile 2017 yılında 3 ödüle layık görülen Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya ve Kaymakam Hasan YAMAN’a da günün anısına özel olarak hazırlanmış çini tabak hediye etti. Kent Konseyi Başkanı TEKELİ’nin ardından konuşan Başkan BAKICI Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi, Kapalı Pazar, alt yapı, asfalt, tren yolu alt ve üst geçitleri gibi pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Kaymakam YAMAN’da yatırımlardan söz ederek Bozüyük’ün ne kadar olumlu ve güzel bir şekilde büyüdüğünü belirtti. Daha sonra katılımcılar tarafından sorulan sorular yanıtlandı. Keyifli bir sohbet ortamında geçen toplantı daha sonra sona erdi.

Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Kent Konseyi Başkanlığımızın Programladığı İlçemizin Tüm Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısında ilçemizin eksiklikleri ve gelişimi konusunda yazılı ve sözlü istişarelerde bulunduk. Bu güzel organizasyonu için Kent Konseyi Başkanımız Osman TEKELİ’ye, katılımları için Kaymakamımız Hasan YAMAN Bey’e, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine ve Mahalle Muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü Bozüyük İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.