DOLAR
32,5622
EURO
34,9871
ALTIN
2.430,07
BIST
9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

KARADENİZ’İN LEZZETLERİ BOZÜYÜKLÜLER İLE BULUŞUYOR

KARADENİZ’İN LEZZETLERİ BOZÜYÜKLÜLER İLE BULUŞUYOR

Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Kent Konseyi ve Bozüyük Karadenizliler Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 1. Hamsi ve Yöresel Lezzetler Festivali Cumhuriyet Meydanı’nda Bozüyüklüler ile buluşuyor.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen festival ile ilgili olarak açıklamada bulunan Dernek Başkanı Kısmet TURAN tüm Bozüyük halkını festivale davet ederek destekleri ve yardımlarından dolayı Başkan BAKICI ile Bozüyük Kent Konseyi’ne teşekkür etti. Karadeniz kültürünün tanıtılması, birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamının sağlanması, özellikle de yörenin güzelliklerinin Bozüyüklü vatandaşlar ile buluşturulması amacıyla düzenlenen festival vatandaşlar tarafından daha ilk günden yoğun bir ilgi görmeye başladı. 5 gün boyunca devam edecek Festivalde yöreye özgü ürünler tanıtılırken Pazar günü ise Karadeniz yöresine özgü bir ürün olan kuymak ile birlikte bir ton hamsi ikram edilecek. Festival boyunca ayrıca yöreye özgü horon sergilenirken yöresel türküler ile de ziyaretçilere müzik ziyafeti verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.