DOLAR
32,5842
EURO
34,7966
ALTIN
2.501,77
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

KARABIYIK, CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANLARIYLA

KARABIYIK, CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

– AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık: ’16 Nisan dönüm noktası olacak’

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin Bilecik’te gerçekleştirilecek halk oylaması çalışmalarını değerlendirmek amacıyla bir dizi temaslarda bulundu.

 

Karabıyık, temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Mkyk Üyesi ve Sivil Dayanışma Platformu Genel Başkanı Ayhan Oğan ve Sivil Dayanışma Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin ile bir araya geldi.

 

Sivil Dayanışma Platformu Genel Merkezinde gerçekleştirilen görüşmede, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin istişare yapılırken, Bilecik’teki halk oylaması çalışmaları ve yapılacaklar konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

 

İl Başkanı Karabıyık, 16 Nisan’da millet tarafından oylanacak olan Anayasa değişikliğinin Türkiye için dönüm noktası olacağını, temasları kapsamında değerlendirmelerde bulunduklarını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti 16 Nisan sonrasında hedeflerine daha hızlı ulaşacak. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizin ilk ayağı 16 Nisan’da yapılacak referandum ile gerçekleşecek. Türkiye Cumhuriyeti, geçtiğimiz 15 yılda AK Parti hükümetleriyle büyümeye, gelişmeye ve büyük hedeflere koşmaya başladı. Cumhurbaşkanının halka karşı sorumlu olacağı bu sistemi milletimize daha geniş çapta anlatacağımız bir süreç var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek, Türkiye’nin müreffeh bir konuma gelmesi için çalışmalarımızı yapacağız” ifadelerini kullandı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.