DOLAR
32,5665
EURO
34,8705
ALTIN
2.425,95
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

KANALDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

KANALDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Bozüyük Belediyesi tarafından, ilçenin ortasından geçen DSİ Kanalının Osmangazi Parkı ile Saraycık Köprüsü arasında kalan bölümünde temizlik çalışmalarına başlandı.
Kanal boyu çevresinde oturan vatandaşların, yaz sıcaklarının etkisiyle kanalda oluşması muhtemel kokulardan etkilenmemeleri için yapılan çalışmalar kapsamında kanala indirilen mini kepçe ile kanalın içinde oluşan tortu temizleniyor. Yapılan temizlik çalışması ile kötü kokuların engellendiği kanal boyunda vatandaşlar gönül rahatlığı ile yürüyüp spor yapabiliyor, bisiklete binebiliyor.
İlçe genelinde bulunan kanalların temizliği konusunda hassas davranan Bozüyük Belediyesi insan sağlığı ve güzel görünüm açısından gereken temizlik çalışmalarını yıl içerisinde periyodik aralıklarla sürdürüyor. Yaklaşık olarak 14 gün önce temizlenerek sıhhi bir hale getirilen kanalın bu kadar kısa süre içerisinde pet şişeler ve çeşitli atıklarla kirletilmesi üzerine tekrar temizlik yapan ekipler vatandaşların bu konuda daha duyarlı davranmalarını ve çevre temizliği konusunda görevlilere destek olmalarını istediler. Yetkililer pet şişelerin ve çeşitli atıkların çöp kutularına atılması gerektiğini, kanalın çöplük alanı olmadığını belirterek “çevre hepimiz için önemli ve gerekli. Temiz ve sağlıklı bir çevre sağlıklı toplumlar demek. Lütfen geleceğimiz için çevremizi koruyalım” dediler.
Kanal Temizliği Yapıldı 2

Kanal Temizliği Yapıldı 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.