DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

KANAL ISLAHININ ARDINDAN KÖPRÜ İNŞASI BAŞLIYOR

KANAL ISLAHININ ARDINDAN KÖPRÜ İNŞASI BAŞLIYOR

 

Bozüyük’te devam eden hükümet yatırımları tamamlanmak üzere olan kanal ıslah çalışmalarının ardından, DSİ tarafından yapımına başlanacak olan köprü yapımı ile devam ediyor.

Kentin ortasından geçen Devlet Su İşleri Kanalı’nın ıslahında ekipler çalışmalarına hızla devam ederken Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ekipler tarafından hızla devam eden çalışmalar kapsamında ekipler Yeşilkent Mahallesi bağlantı yoluna yaklaşırken, Eski Sanayi ve Musa Pınarı mevkiini bağlayan cadde üzerinde köprü yapım çalışmaları başladı. Ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, devam eden çalışmalar hakkında bilgi alırken, ekiplere özellikle akşam saatlerinde sürücü ve yayaların güvenliği için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirterek köprü çalışmaları süresince caddenin araç trafiğine kapatılması ve yaya geçişi için güvenli bir hat oluşturulmasını istedi. Çalışmalar ile ilgili olarak özellikle Ankara’da gerekli girişimlerde bulunan başta AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR’e teşekkür eden Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, ilçenin gelişmesi büyümesi için yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın da süreçleri hızlandırmak için taşın altına elini koyduğunu belirterek; “Bozüyük’te devam eden hükümet yatırımlarında Bozüyük Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Sonuç olarak ilçemize yapılan her yatırım, geleceğimizin inşasında yerleştirilmiş bir tuğladır. Bu vesile ile her alanda ilçemize destek veren DSİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Bölgede inşa edilen araç geçiş köprüsü ve ıslah çalışmaları kentin genel görünümü için önemli bir yere sahipken, ekipler çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.