DOLAR
32,4752
EURO
34,9525
ALTIN
2.437,31
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Kadınların Olur da Erkeklerin Yaz Hazırlığı Olmaz mı?

Kadınların Olur da Erkeklerin Yaz Hazırlığı Olmaz mı?

Yaz aylarının kapıyı çalmasıyla tatil hazırlıkları da başladı. Güneşli günler için yapılan vücut bakımları elbette yalnızca kadınlar için geçerli değil… Philips BG 105 sayesinde erkekler de vücut bakımlarını rahatlıkla yapabiliyor. Hem ıslak hem de kuru ortamda, şarjsız, zahmetsiz, keyifli bir tıraş deneyimi sunan BG 105, yaz aylarında valizlerin vazgeçilmezi; beylerin favorisi olacak.

Erkeklerin vücut bakımlarında yaşadığı sorunları kompakt tasarımı ve kullanım kolaylığı ile ortadan kaldıran Philips BG105, tatil valizlerinin ve iş gezilerinin değişmez parçası olmaya aday…

Ürün, herhangi bir yere bağlı kalmadan ya da şarj etmeden bir adet AA pil ile tüy tipine ve kullanım sıklığına bağlı olarak yaklaşık 2 ay boyunca kullanılabiliyor. Ergonomik tasarımı ile en hassas bölgelerde bile kolayca kullanılabilen ve temizlenebilen BG 105’i kullanan her 10 erkekten 8’i öneriyor[1].

Sorunsuz vücut bakımının keyfini sürün…

BG 105, erkeklerin en büyük sorunlarından biri olan farklı yönlerde uzayan tüyler için çift yönlü 3 milimetrelik tarağı ile eşsiz bir çözüm getiriyor. Cilt koruma sistemi ile kesiksiz bir vücut bakımı vaat eden BG 105, koltuk altı, göğüs ve karın bölgesi, sırt ve omuzlar, bacaklar ve hassas bölgelerde güvenli ve rahat kullanım sunuyor. Bıçakların cilde direkt temasını engellen teknolojisiyle BG 105 hassas bölgeler için en iyi tercih.

Yüzde 100 su geçirmez özelliği ile duşta kullanım konforu sunan BG 105, kauçuk tutma yeri ile ıslak ya da kuru alanda kaymayı engelleyerek maksimum kontrol sağlıyor. BG 105 bu özellikleriyle zamana karşı yarışan erkeklerin duş alırken bir yandan vücut bakımını tamamlamasına yardımcı oluyor.

Banyoların ve seyahat çantalarının vazgeçilmez üyesi BG 105’in temizliği ise yalnızca durulayarak gerçekleştirebiliyor. Yağlama ve bıçak değişimi gerektirmeden uzun ömürlü kullanım fırsatı sunan ve 2 yıl garantisi bulunan BG 105, 79,99 TL[2] ile satışa sunuluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.