DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

KADIN AKLI ERKEK AKLI ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

KADIN AKLI ERKEK AKLI ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan ”Kadın Aklı Erkek Aklı” adlı oyun ile seyirciler keyifli anlar yaşadı.

Saba Tümer, Yosi Mizrahi, Aysun Metiner, Fatih Gülnar, Pelin Turancı ve Savaş Özdural’ın sahnede bir araya geldiği tiyatro oyununda salonlar doldu.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyun sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı oyunculara Teşekkür Plaketi taktim etti.

Bilecik’te güzel ve özel bir geceyi daha yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Bugün özel ve güzel bir gün. Bugün, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin yıl dönümü. Ben bu kutlu günün bütün İslam alemine iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum. Bu akşam gerek oyun kadrosu gerek siz değerli izleyicilerimizin katılımı ile çok güzel bir geceyi geçirdik. Ben bu akşam bizlere bu güzellikleri yaşatan sanatçılarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıl İstanbul’dan kalkacak Tiyatro Treni ile 13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalimizi başlatmış olacağız. Sizler bizlere böyle destek verdikçe, salonlarımızı doldurdukça, sanatçılarımız da bizleri yalnız bırakmadığı sürece bizler bu organizasyonları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çünkü bizler sanatı, sanatçıyı ve sanatseveri seviyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ünlü isim Saba Tümer ise Bilecik’te olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, ”Bilecik ve Bilecik tiyatro festivaline ilk kez katılıyorum. Gerçekten Bilecik’i ve Bileciklileri kısa bir zamanda çok sevdim. İnşallah önümüzdeki yıllarda da gelirim” ifadelerini kullandı.

Usta Oyuncu Savaş Özdural ise ”Bu yıl Tiyatro Festivalinin Bilecik’te 12.’si gerçekleştiriliyor ve biz buradayız. İnşallah 22.’sinde de 32.’sinde de burada oluruz. Bu güzel festivali bugünlere getiren Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve kadrosuna çok teşekkür ediyorum. Bizler İstanbul ve birçok ilde oynuyoruz. Ancak buradaki ilgi, alaka ve tiyatro sevgisi çok daha başka. Onun için herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tiyatro oyunu sonunda vatandaşlara Mevlid Kandili dolayısıyla helva ikramı yapılırken etkinlikte usta oyuncular, tiyatroseverlerle hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.