DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

İyi Parti Bilecik’te Sahaya İndi

İyi Parti Bilecik’te Sahaya İndi

Bilecik’te yaklaşık 150 İyi Parti üyesi düzenlen kahvaltıda bir araya geldi.

İyi Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, 25 Ekimde Ülkeyi içinde bulunduğu durumdan kurtarmak üzere İyi Partinin kurulduğunu ve 10 Aralıkta da Büyük Kurultayını yaptığını hatırlatarak şunları söyledi:

Basın tarafından sık gelen bir soru olduğu için şunu açıkça ifade etmek istiyorum. İyi Parti seçimlere katılamayacak gibi bir şey ortaya attılar. 25 Ekimde kuruldu.10 Aralıkta da Büyük Kongresini yaptı partimiz. Bunun da üzerinden 6 ay geçmesi gerekiyor. Haziran ayının 10’undan sonra yapılacak her türlü seçime İyi Parti kendi logosuyla tüm illerimizde kendi teşkilatlarıyla katılma hakkına sahiptir. 10 Hazirandan önce bir seçim beklemiyoruz ama olursa da onun için de bir B planımız var. 10 Hazirandan sonra yapılacak her seçime İyi Partinin katılma hakkı vardır. Bu konuya öncelikli olarak açıklık getirmek istedim.

 

İyi Parti İl Başkanı Ahmet Gürses açılış konuşmasının ardından İl Yönetim Kurulu,Merkez İlçe Yönetimi,İl Disiplin Kurulu ve İyi Parti Bilecik İlçeler Kurucular Kurulu Listesinde yer alan İlçe Yönetimlerini tanıttı.

 

İyi Parti bir numaralı üyeliğe Söğüt’ü layık gördü

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ise, genel merkez binasının açılışında rozet takılacağını dolayısıyla üye kayıtlarının yapılmasının gerektiğini ve genel merkez yöneticilerinin bir numaralı üyeliğe Söğüt’ü layık gördüklerini anlatarak şöyle devam etti:

Özellikle şunun altını çizerek ifade etmek istiyorum. Bizler parti değiştirmedik arkadaşlar. Biz 2014 seçimlerinde seçime giren herhangi bir partiye geçiş yapmadık. Maalesef biz ülkemizin gidişiyatını iyi görmediğimiz için o gün seçime girdiğimiz partimizin de politikaları itibarı ile düşüncelerimize uymadığı için önce parti içerisinde bir değişim hareketine katıldık fakat maalesef gayrihukuki bir şekilde bu değişim harketinin önü tıkandığı için bizleri yok saydıklarından dolayı ülke de her geçen gün biraz daha kötüye gittiğinden mutlaka bir şeyler yapılması gerekiyordu dedik ki yeni bir parti ile yeni bir teşkilatlanma ile yolumuza devam ettik. Böylece Genel Başkanımız Meral Akşener Başkanlığında İyi Partiyi kurduk. Bazen medyada yahut özellikle sosyal medyada A Partisinden seçildi B partisine geçti.

Bir parti değiştirmedik biz fikriyatımıza düşüncelerimize öngörülerimize uygun yeni bir parti kurduk ve kendi partimizde yer aldık.

Neden böyle bir şeye gerek duyuldu? Hepimiz aşağı yukarı bunları biliyoruz. Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Maalesef anlam veremediğimi aklımıza mantığımız aldıramadığımız pek çok şey yaşıyoruz. Hepimiz bunları takip ettik.Türk askerinin kafasına çuval geçirildi ama o çuvalı geçirenlere nota verilmedi veya herhangi bir yaptırım yapılmadı. Rıza Sarraf gibi benden olmayan benimle olmayan ama birileri tarafından bir zamanlar milli kahraman ilan edilen bir şahsın hayatından endişe ediyoruz diyerek Amerika Birleşik Devletlerine nota verildi. Hem de 2 defa verildi. Bu nasıl bir ülke biz neyin peşinden gidiyoruz. Bunu anlamak mümkün değil.

İyi Parti olarak parlamenter sisteme dönüş bizim olmazsa olmazımız.

Gerek ilk değişim hareketine başladığımız gün gerekse İyi Partiyi kurduğumuz gün söylediklerimizin harfiyen arkasındayız ve takipçisi olacağız. Dedik ki parlamenter rejime döneceğiz. Bazen bazı çevreler bir şeyler söylüyor. Bu İyi Parti parlamenter rejime döneceğiz diye yola çıktı diyorlar ama hiç bu günlerde lafı bile geçmiyor diyorlar.Biz bir şeyi bir defa söyleriz.Bunu hergün temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp öne sürmenin bir anlamı yok.

 

İyi Parti ile Ülkemiz Türkiyemiz iyi olacak. İyi Parti Bilecik’e İyi Gelecek. Biz kavga için değil. Biz ülkemizi refaha çıkartmak için yola çıktık.

Peki başka ne için böyle bir yola girdik. Toplumda barış.. İnsanlar birbirlerini artık sevmiyorlar, kem gözle bakıyorlar. Ötekileştirildik; onlar-bizimkiler. Biz toplumsal barışı yeniden sağlamak. O barışı yeniden tesis etmek için bu yola girdik. Malum bu günlerde özellikle ticaretle uğraşan arkadaşlar çok iyi bilirler. Ekonomi çok bozuk. Batan şirketlerin haddi hesabı yok. Piyasada karşılıksız çekler senetler havada uçuşuyor. Böyle bir ülke haline geldik. Biliyoruz ki üretmeden harcamanın sonu belli.Üretim azaldı maalesef tüketim çoğaldı. Hükümet tedbirleri alamadı almadı. Komşularımızla sıfır sorun diye yola çıkanlar bugün bakıyoruz sıfır dost noktasındalar. Komşu ülkelerimizle ilişkilerimiz normal değil. Dolayısıyla ürettiklerimizi satamazsanız yeni şeyler üretemezseniz ekonomiyi toparlamanız mümkün olmaz. İyi Parti olarak öncelikli hedefimiz önce ekonomiyi düzlüğe çıkarmak. Üretimi arttırmak ,işsizlerimize iş sağlayabilmek işsizlik oranını düşürmek.Eğitim rezalet ,ne olduğu belli değil. Sabah biri kalkıyor bir şey söylüyor akşam öbürü başka bir şey söylüyor. Sağlık sistemimiz bitmiş durumda. Her şey paraya dayalı hale gelmiş durumda. Devlet özellikle insanları özel hastanelere özel polikliniklere sevk ediyor. Buralara gitmenizi istiyorlar. Kendi ağızlarıyla söylemiyorlar ama netice itibariyle devlet hastanelerinde gördüğünüz muamele bizi özele sevk ediyor. Birileri rant elde ediyor.Hepiniz şahit olmuşsunuzdur sırf bir şeyler yapmış olmak için ameliyat eden doktorlar var ama öbür tarafta kanser hastaları ilaç alamıyor ve maalesef bunlara bir çözüm getirilemiyor ama inşallah  İyi Parti ile Ülkemiz Türkiyemiz iyi olacak. İyi Parti Bilecik’e İyi Gelecek. Biz kavga için değil. Biz ülkemizi refaha çıkartmak için yola çıktık.

Aydoğdu’nun konuşmasının ardından İl Başkanı Ahmet Gürses pazartesi gününden itibaren üye kayıtlarının başlayacağını hatırlattı ve hemen ardından toplu fotoğraf çekim ile program sona erdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.