DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

İSMETPAŞA MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI…

RAMAZAN’IN AYININ BEREKETİ’Nİ BİLECİK İSMETPAŞA MAHALLESİ’NDE PAYLAŞTIK

Bilecik Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi’nde verilen iftar yemeğinde bütün mahalleli aynı sofrada iftar yaparak, Ramazan ayının bereketini paylaştı.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İsmetpaşa Mahalle Konağı bahçesinde organize edilen iftar programına Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Muhammed Akgül ve vatandaşlar katlıdı.

Çocukların şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendiği iftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sahip olduğumuz nimetlerin ve güzelliklerin kıymetini bilerek, şükretmek gerektiğini vurguladı.

Dünyanın dört bir yanındaki sıkıntı ve olumsuz koşullar altında hayatlarını sürdüren kardeşlerimize duamızda yer vermemiz gerektiğini hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

Davetimize icabet ederek, bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Hoşgeldiniz diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor. Ramazan’ı Şerif, her zaman belirttiğimiz şekliyle birlik, beraberlik, rahmet ve bereket ayı. Ramazan’ı Şerif, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ayı. İşte bizler de Bilecik’te, üzerinde Şeyh Edebali’nin gözünün feri olan bu güzide topraklarda hem dinimize uygun hem de örf ve ananelerimize uygun, geleneklerimize uygun bir Ramazan’ı Şerifi geçirme gayreti içerisindeyiz ve böyle güzel sofraları birlikte paylaşma amacındayız. Cenabı Allah’a, bizlere böyle güzellikleri verdiği için ne kadar şükretsek azdır. Ama şunu da unutmayalım ki biz burada huzur ve rahat içerisinde iken, dünyanın dört bir yanında müslüman kardeşlerimiz dert ve sıkıntı içindeler. Bizler bu güzellikleri burada paylaşırken, en azından o kardeşlerimizi de hatırlayarak, dualarımızda yer verelim. Değerli kardeşlerim ben bu güzel iftarın hazırlanmasında emeği geçen belediye personelime ve muhtarım başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca teşrifleriyle bizleri onurlandıran Sayın Valimize de çok teşekkür ediyorum. Bununla birlikte bu gecenin düzenlenmesinde maddi anlamda katkı sağlayan ilimizin büyük sanayi kuruluşlarından olan Proles fabrikamızın yöneticilerine teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin ve işlerini rast getirsin diyor. Hep birlikte daha iyiye ve daha güzele ulaşmak temennisiyle selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

İlahi grubunun güzel eserleri ile mahalleliye güzel anların yaşatıldığı iftarda çocuklara, pamuk şeker ikram edildi.

11357133_592947794181517_4484651590115037790_o

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.