DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

İLHAN MANSIZ BOZÜYÜKLÜ HAYRANLARI İLE BULUŞTU

02.03.2018
A+
A-

İLHAN MANSIZ BOZÜYÜKLÜ HAYRANLARI İLE BULUŞTU

BOZÜYÜK’TE FUTBOL SEVERLER DERBİ MAÇI HEYACANINI İLHAN MANSIZ VE ERDOĞAN ARIKAN İLE BİRLİKTE YAŞADI

 

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “İşte O An” adlı Spor Söyleşisi Programında eski milli futbolcu İlhan MANSIZ ve spor yorumcusu Erdoğan ARIKAN Bozüyüklü hayranları ile buluşarak hasret giderdi. Programın devamında da İlhan MANSIZ ve Erdoğan ARIKAN tüm katılımcılar ile birlikte heyecanlı geçen Beşiktaş- Fenerbahçe derbi maçını izledi, 10 kişiye kura ile İlhan MANSIZ imzalı Milli Takım forması hediye edildi.

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından günümüzün en büyük sorunlarından biri olan madde bağımlılığı, sigara ve alkolden gençlerimizi olabildiğince uzak tutmak ve zararlı alışkanlıklar edinmiş gençlerimizi bu sıkıntılardan kurtarmak ve spora teşvik etmek amacı ile düzenlenen spor söyleşisi programına konuşmacı olarak eski milli futbolcumuz İlhan MANSIZ ve spor yorumcusu Erdoğan ARIKAN katıldı. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören programda salonu İlhan MANSIZ hayranları tamamen doldururken programın ilk bölümünde MANSIZ kendi ağzından spor hayatını anlattı. Beşiktaş spor kulübüne transfer olmasının ardından hiç beklemediği bir anda Milli Takıma seçildiğini ve 2002 dünya kupasında attığı o unutulmayan gölünü anlatan İlhan MANSIZ’ı tüm salon pür dikkat ve büyük bir heyecanla dinledi.  İlhan MANSIZ ayrıca spor yorumcusu Erdoğan ARIKAN’ın ve izleyenlerin sorularını yanıtladı. Programın devamında saat 20:30’da başlayan Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş -Fenerbahçe maçının ilk devresi izlendi. İlk yarının sonunda İlhan MANSIZ ve protokol üyeleri tarafından yapılan kura çekimi ile belirlenen 6 kişiye imzalı Mili Takım forması hediye edildi. İlhan MANSIZ ayrıca sahnede küçük hayranı İlhan Mansız AYDIN ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bilecik’te katıldığı programdan dönen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ise maçın ikinci yarısında eski milli futbolcu İlhan MANSIZ ve spor yorumcusu Erdoğan ARIKAN ile birlikte maçın bir bölümünü izleyerek misafirleri ile sohbet etti. Heyecanlı ve berabere biten maçın ardından sahneye gelen Belediye Başkanı Fatih BAKICI spor yorumcusu Erdoğan ARIKAN ile birlikte çektikleri kura sonucu 4 kişiye daha İlhan MANSIZ imzalı forma hediye etti. Burada salondakilere hitaben bir konuşma yapan Başkan BAKICI spora ve sporcuya verdikleri desteklerin artarak devam ettiğini belirterek “Bizler gençlerimizin sporla kucaklaşarak iyi alışkanlıklar kazanmalarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu akşam burada sporun bir güzelliğini daha hep birlikte yaşadık. Fenerbahçe taraftarları, Beşiktaş taraftarları, Galatasaray taraftarları, Hergele taraftar gurubu gibi çeşitli spor kulüplerinin taraftarları hep birlikte oldukça heyecanlı bir derbi maçını birlik ve beraberlik içerisinde izledik. Programımızda bizlerle olan ve anılarını paylaşan değerli eski milli futbolcumuz İlhan MANSIZ’a ve spor yorumcusu Erdoğan ARIKAN’a çok teşekkür ediyorum” dedi ve spor yorumcusu Erdoğan ARIKAN’a Metristepe Anıtı tablosu hediye etti.

Programı Garnizon Komutanı Bkm. Yzbş. Murat GÜNHAN, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet ÇETİNKAYA, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rüştü YILDIRIM, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ ve çok sayıda futbol sever izledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.