DOLAR
32,3625
EURO
34,9657
ALTIN
2.326,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ´un Yarıyıl Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet DURMUŞ, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyılının tamamlanması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılımızın birinci dönemini huzur içerisinde tamamlamış bulunmaktayız.

Sevgili Öğrenciler,

Eğitim öğretimde bir yarıyılı tamamlayarak karnelerinizi aldınız. Her birinizi gayretlerinizden dolayı kutluyorum. Karneleriniz, yıl boyunca yaptığınız çalışmaları ölçen bir araçtır, amaç değil. Karne sizin kişiliğinizi, güzel alışkanlıklarınızı, zekânızı, vatan ve millet sevginizi ölçmez. Mutlu olmak için iyi bir karneye sahip olmak şart değildir. İyi bir insan olup çalışarak elinden geleni yapmış olmak yeterlidir. Notlarınız ne olursa olsun, hiçbir zaman ümidinizi ve cesaretinizi kaybetmeyin. Hayata sıkı sıkı sarılın. Başarmak için daima gayret edin. Başta öğretmenleriniz, anne-babalarınız olmak üzere, hepimiz size destek olmak, sorunlarınızı çözmek, güzel ve mutlu bir eğitim ortamında başarılı öğrencilik geçirmeniz için elimizden geleni yaptığımızı unutmayınız.

İkinci döneme daha azimli ve kararlı bir şekilde başlamak için önümüzde iki haftalık bir süre var. Bu süreyi en verimli şekilde değerlendirebilmek için bol bol kitap okumalı ve tabi öğrendiklerimizi unutmamalı ve pekiştirmeliyiz. Bunun için Bakanlığımızın tüm içeriklerini geliştirerek hizmete sunduğu EBA’dan yararlanmanızı öneririm. Sizin kendinizi tanımanıza, geliştirmenize ve sosyalleşmenize katkı sağlayacak sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmanız, kişisel gelişiminiz açısından büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda tiyatro, sinema, müze ve tarihi mekânları gezme gibi sanatsal ve kültürel faaliyetlere, yanı sıra spor etkinliklerine de zaman ayırmalısınız.

Saygıdeğer Veliler,

Başarının gizli kahramanları, çocuklarınız için büyük fedakârlıklar göstererek eğitimlerini sürdürmelerini sağlarken sıkıntılar çektiniz. Anne ve baba olarak çocuklarınız için ne kadar büyük fedakârlıklar gösterdiğinizi biliyorum. Ama unutmayın, en önemli varlığımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, eğitim öğretim faaliyetleri içinde gösterdikleri çaba, her şeyin üstündedir. Çocuklarımız en başta sevgi ve saygınızı hak ediyorlar, çünkü hepsi sizi çok seviyor. Tatili onlarla birlikte geçirin, birlikte kitap okuyun, birlikte oyun oynayın, göreceksiniz çocuklarınız daha başarılı olacaklardır.

Siz değerli velilerimize; çocuklarınıza, öğretmenlerimize ve okullarımıza gösterdiğiniz her türlü destek için İl Milli Eğitim Müdürü olarak yürekten teşekkür ederim.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Sizin hoşgörülü, sabırlı, özverili ve sevgi dolu yüreğiniz sayesinde yetiştirdiğiniz öğrenciler için ne kadar fedakârca çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Öğrencilerinizin başarılı, öğrenmeye açık birer meşale ve iyi birer insan olmaları için çaba sarf ettiniz. Bu gayretlerinizden dolayı öğrencilerimiz ve velilerimiz adına sizlere içtenlikle teşekkür ediyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.