DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

HÜRRİYET MAHALLESİ İFTARINDA DA MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE DUA ETTİK

HÜRRİYET MAHALLESİ İFTARINDA DA MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE DUA ETTİK

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle iftarında, Filistin, Gazze, Suriye, Kerkük, Myanmar ve dünyanın çeşitli ülkelerinde sıkıntı içinde olan müslüman kardeşlerimiz için dualar edildi.

Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar’da verilen iftar yemeğinde binlerce hemşehrimiz, aynı sofrada iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.

İftar programına eşi Fatma Yağcı ile birlikte katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Birlik ve beraberlikten elde edilecek güç ile her türlü sıkıntının üstesinde gelinebileceğini aktaran Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Değerli kardeşlerim ve değerli komşularım. Ramazan’ın birlik ve beraberlik ayı hoşgörü ayı olduğunu, kardeşlik ayı olduğunu her fırsatta söylüyoruz. Cenabı Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Çok şükür bizler rahat ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Ancak Filistin’de, Gazze’de, Kerkük’te, Myanmar’da, dünyanın dört bir tarafında huzursuzluk içinde olan müslüman kardeşlerimiz var ve Cenabı Hak’tan bu kardeşlerimize yardım etmesini niyaz ediyorum. Değerli kardeşlerim birlik ve beraberlik çok önemlidir. Güçlü olmak çok önemli, istikrarlı olmak çok önemli. Onun için şehrimizde 10 yıl içinde çok güzel şeyleri hep birlikte yapıyoruz. Ülkemizde 10 yıldır çok güzel çalışmaları birlikte yaptık. İşte bütün bunları başaran ve ülkemizde bizlere huzuru yaşatan Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25 Temmuz Cuma günü saat: 16:00’da Ankara- İstanbul Yüksek Hızlı Tren Garı’nın açılışı sebebiyle ilimize teşrif edeceklerdir. İnşallah sizlerin, Sayın Başbakanımızın ilimize teşrifi programına katılımınız, Bilecik’e ve biz yöneticilerin gücüne güç katacaktır, mutluluğuna mutluluk katacaktır. Ben, Sayın Başbakanımızı karşılamaya siz değerli hemşehrilerimi davet ediyorum.”

İftar programında her zaman olduğu gibi çocuklarımız, şişme oyun gruplarında eğlenmenin yanı sıra, ikram edilen pamuk şekeri ile sevindiler.

DSC_4064_resized DSC_3938_resized DSC_3963_resized DSC_3968_resized DSC_4022_resized DSC_4054_resized DSC_4061_resized

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.