DOLAR
32,5976
EURO
34,7428
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

HAYDİ ÇOCUKLAR GELENEKSEL 10. ÇOCUK FESTİVALİNE

HAYDİ ÇOCUKLAR GELENEKSEL 10. ÇOCUK FESTİVALİNE
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ’’2017 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında çocuklarımız, birbirinden güzel aktivite ile buluşuyor.
Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımız, Nisan ayında birbirinden önemli etkinlik ile buluşurken çocuklarımız da birbirinden güzel aktiviteyi ile eğlenme fırsatı buluyor.
10 yıldır gerçekleştirilen ve çocuklarımız adına güzel bir geleneği sürdüren Bilecik Belediyesi, çocuklarımızı altı gün süren bir festival ile buluşturuyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu ile birleşecek olan Geleneksel 10. Çocuk Festivali, 23 Nisan ile 29 Nisan arasında 6 gün boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak.
23 Nisan Pazar günü saat: 09:00’da Belediye Bahçesinden kortej yürüyüşü ile başlayacak olan festival, Cumhuriyet Meydanında devam edecek.
Bilecik Belediyesi Çocuk Festivali’nin açılış töreninde çeşitli halk oyunları gösterileri sahne alacak ve birbirinden renkli anlar yaşanacak.
Bu yıl 6 gün sürecek olan ve çocuklar için birbirinden güzel oyun alanlarının olduğu etkinlikte çocuklar; şişme basket alanları, şişme boks ringi, elastik çocuk rodeo, elastik rodeo, Bunge Run alanları, engelli park alanları, engelli duvar, fut basketbol alanı, kaydıraklı süpermen evi, korsan adası, sarı şato zıpzıp alanı, minik zıpzıp alanı ve zıpzıplı tırmanma duvarı alanlarında çocukları, gönüllerince eğlenecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.