DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Haşim Balcı güven tazeledi

Haşim Balcı güven tazeledi

Giyim Mensucat Odasının 18. Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Bilecik Giyim ve Mensucat Odası 18.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Haşim Balcı yeniden başkanlığa seçildi.

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde yapılan genel kurul, yeter sayının ulaşılmasının ardından divanın oluşturulması, saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Yönetim ve denetim kurullarının ibrası ile devam eden genel kurul 2017 yılı tahmini bütçesinin karara bağlanmasının ardından 2 başkan adayının dilek ve temennileri ile devam etti.

Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı 51 yılı aşkın oda üyesi kişilere plaket takdim etti. Ardından girilen seçimlerde mevcut başkan Haşim Balcı 218, Ahmet Sarı ise 25 oy aldı. 311 üyeden 245 üyenin oy kullandığı seçimlerde 2 oy geçersiz sayıldı.

Seçim sonrası kendisine rakip olan adayı tebrik eden Balcı, “Öncelikle tabi ki eşime çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda bugün de olduğu gibi. Daha sonrasında arkadaş grubumuz olarak bu işe 4 sene önce başladık. Allah’ın izniyle daha da güçlenerek gidiyoruz. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz esnaf odasında. Elimizden geldiğince tabi. Demek ki insanlara bir şeyler yapmışız ki bu kadar oy alabildik. Allah razı olsun hepinizden. Herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun” dedi.

Haşim Balcı’nın yönetim kurulu üyeleri Ufuk Çakmak, Sadri Durmuş, Esma Sühendan Senger, Tahir Dere, Murat Okat ve Nurhan Malkoç şeklinde oluştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.