DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren HALTER branşında çok istekli ve azimli gözüken çeşitli yaşlardaki yaklaşık 20 sporcumuz HALTER Antrenörümüz Caner ÖZTEKE nezaretinde çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Ayrıca çok önem verdiğimiz Bedensel Engelli 4 sporcumuz HALTER çalışmalarına başlatılmıştır. BENCH PRESS kategorisinde sporcumuz Furkan SERTEL kısa zamanda 105kg. ağırlığı kaldırarak Türkiye ortalamalarına ulaşmıştır. Sporcumuz 2015 Yılında yapılacak olan Federasyon müsabakalarını sabırsızlıkla beklemektedir.  Antrenmandaki derecelerini müsabaka ortamında tekrar etmesi halinde sporcumuzun Türkiye Şampiyonu ve Milli Sporcu olmasına kesin gözüyle bakıyoruz. Bir diğer engelli sporcumuz Nihat YEL ise 65kg. kaldırışıyla kendi kategorisinde bende varım diyor ve gelecek için umut vaat ediyor.

İlimizde HALTER Branşına Erkek sporcularımızın yanı sıra bayan sporcularımızda ilgi göstermekte olup, İl Müdürümüz Sayın Lütfi DOYUK Antrenmanları yerinde takip ederek çalışmalar ve sporcular ile ilgili bilgiler alırken sporculara çikolata ikramında bulundu sporcular ile yakından ilgilenen DOYUK Sporcularımızın İlimiz ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine tüm kalbimle inanıyorum, sporcularımıza ve antrenörümüze başarılar diliyorum dedi.

 

                                                                                          

                                                                                              Lütfi DOYUK

                                                                       Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

P1260800 P1260815 P1260857 unnamed

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.